Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Prewise mukaan GAP-ohjelmaan ja UCLA-yhteistyöhön

MPS Prewise

Prewise mukaan GAP-ohjelmaan ja UCLA-yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 29.08.2013 klo 15:19
Julkaisija: MPS Prewise

Prewise on valittu mukaan GAP-ohjelmaan, jonka kautta pääsemme kehittämään kansainvälisen liiketoiminnan osaamistamme maailman parhaimpiin kuuluvan bisneskoulun University of Californian (Los Angeles) MBA-opiskelijoiden kanssa. Ohjelma alkaa kesällä 2013 ja päättyy joulukuussa 2013. GAP-ohjelma on osa Tekesin Market Access Program -kokonaisuutta.

Global Access Program -ohjelman tavoitteena on taata jo globaalisti toimiville tai sitä tavoitteleville huipputeknologian kasvuyrityksille parhaat mahdolliset eväät kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseen. Yleensä kehittämisen kohteena ovat yrityksen strategiat, markkinointi, johto ja rahoitus.

"Prewisen kehitysohjelma tulee keskittymään mobiilioppimisen kehittämiseen sekä uusien markkinoiden tutkimiseen, johon UCLA-yhteistyö tarjoaa meille ainutlaatuisen näköalapaikan", kertoo Prewisen toimitusjohtaja Timo Raaska.

Ohjelman puolen vuoden tiiviin työskentelyjakson aikana Prewise tekee yhteistyötä UCLA:n Anderson School of Managementin liike-elämätaustaisista MBA-opiskelijoista kootun tiimin kanssa. Koulu on yksi maailman arvostetuimmista ja kuulu erityisesti yrittäjyyteen liittyvästä osaamisestaan.

"Kerromme lisää GAP-ohjelman etenemisestä syksyn aikana ja samalla tarjoamme valituille asiakasyrityksillemme mahdollisuuden osallistua huippuluokan mobiilioppimisen pilottijaksoihin", Timo Raaska lupaa.

Lisätietoja:

Timo Raaska, toimitusjohtaja, Prewise Oy
puh. +358 10 286 3000

Prewise lyhyesti

Prewise on osaamisen kehittämisen ja muutoksen jalkauttamisen asiantuntijayritys. Prewise suunnittelee ja toteuttaa verkkoratkaisuja liiketoiminnan muutosten läpiviemiseen, myynnin ja asiakkuuden tukeen sekä osaamisen kehittämiseen digitaalisissa kanavissa. Prewise on b to b -verkkokoulutusalan markkinajohtaja Suomessa ja työllistää noin 70 asiantuntijaa. Ryhmän pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Muut toimipisteet ovat Ruotsissa, Liettuassa, Kiinassa ja Thaimaassa. Prewise on osa MPS-Yhtiöitä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs