Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Opiskelijoiden HILA-paviljonki loistaa koko talven Kiikelinsaaressa

Oulun yliopisto

Opiskelijoiden HILA-paviljonki loistaa koko talven Kiikelinsaaressa

Tiedote.
Julkaistu: 20.11.2015 klo 11:19
Julkaisija: Oulun yliopisto

Oulun yliopisto
Arkkitehtuurin tiedekunta
Tiedote 20.11.2015

 

Opiskelijoiden HILA-paviljonki loistaa koko talven Kiikelinsaaressa

Oulun yliopiston arkkitehtuurin opiskelijoiden Kiikelinsaareen rakentama puinen HILA-paviljonki valaistaan Valoa Oulu! -tapahtuman yhtenä kohteena tänään perjantaina klo 16. Valaistus sytytetään tapahtumaa varten ja se on päällä koko talvikauden ajan aina pimeän aikaan.

Elävä valomaisema on koettavissa valon ja värien leikkinä puisen paviljongin sisällä ja ympäristössä. Teos on myös katsottavissa kauempaa Torin ranta-alueelta ja Kiikelinsaaresta.

Paviljongin valaistus suunniteltiin marraskuun alussa arkkitehtuurin opiskelijoiden valaistus-workshopissa, joka oli osa Urban Space Detailing -kurssia. Workshopissa tutkittiin valon käyttäytymistä ja vuoropuhelua rakenteen ja tilan kanssa sekä valon kanssa vuorovaikuttamisen tapoja. 

 

Lisätietoja:

Henrika Pihlajaniemi, Oulun yliopisto, arkkitehtuurin tiedekunta, 040 708 9865, henrika.pihlajaniemi@oulu.fi

Valoa Oulu! -festivaali 20.-29.11.2015: http://www.ouka.fi/valoaoulu

Viestintäpäällikkö Tapio Mäkinen, Oulun yliopisto, puh. 0204 484 118 

  

Oulun yliopisto on kansainvälisesti toimiva tiedeyliopisto, joka rakentaa tulevaisuuden uutta osaamista, hyvinvointia ja sivistystä monitieteellisen tutkimuksen ja koulutuksen keinoin.

Tulevaisuuden osaaminen on uuden tiedon löytämistä, hyödyntämistä ja soveltamista. Oulun yliopisto tutkii ihmistä ja kulttuureja muuttuvassa elinympäristössä sekä uuden teknologian mahdollisuuksia ihmisen ja ympäristön hyvinvoinnin edistämiseksi. Oulun yliopisto on pohjoisuuden monitieteinen asiantuntija.

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs