Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Mitä innovaatiotoiminnan ytimessä tapahtuu? New Factory Open Tampereella 27.5.

Tulus Oy

Mitä innovaatiotoiminnan ytimessä tapahtuu? New Factory Open Tampereella 27.5.

Tiedote.
Julkaistu: 23.05.2014 klo 14:33
Julkaisija: Tulus Oy

Toimiiko joukkorahoitus todella? Miten pääsee Suomen parhaaksi työpaikaksi? Kuinka lean-ajattelu sopii konserniympäristöön? Autotalliyrityksestä menestykseen pikavauhdilla?

Tamperelainen startup- ja innovaatiotapahtuma New Factory Open kokoaa yhteen innovaattorit, rahoittajat, päättäjät ja startupit jo kolmatta kertaa. Tapahtuma järjestetään 27. toukokuuta Uuden Tehtaan innovaatiokeskuksessa Finlaysonin alueella.

Päivän ohjelma koostuu inspiroivista puheenvuoroista ja innovatiivisista demoista. Tapahtumassa esitellään yli 30 tiimin voimin Uudella Tehtaalla syntyneitä ideoita ja liiketoimintaa. Viime vuonna tapahtuma keräsi yli 550 osallistujaa, ja tämän vuoden tilaisuus on jo loppuunmyyty.

Tapahtumassa puhuvat mm. BootstarLabs-kiihdyttämön perustaja Nicolai Wadstrom, Vincit Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuitunen, startup-yrittäjä Linda Liukas ja sarjayrittäjä Taneli Tikka. Puheenvuorojen teemoja ovat uusi työkulttuuri, kilpailukyvyn kehittäminen ja kasvu.

Lisätiedot, median ilmoittautumiset ja haastattelupyynnöt:

Tiina Garvey, tuottaja, Uusi Tehdas, Hermia Group, 050 570 2324, tiina.garvey@hermiagroup.fi, www.newfactoryopen.fi

Uusi Tehdas on avoin innovaatiokeskus, jossa opiskelijat, yritykset ja tutkijat jalostavat palveluja ja tuotteita erilaisiin tarpeisiin. Uusi Tehdas on kerännyt ympärilleen verkoston partnereita ja kaikki Tampereen korkeakoulut tekemään yhteistyötä uudella tavalla. Se on synnyttänyt jo 100 yritystä, yli 600 työpaikkaa ja 20 miljoonaa euroa rahoitusta yrityksille ja innovaattoreille. Tunnetuinta toimintaa on kansainväliseksi innovaatioalustaksi kasvanut Demola, jolla on jo kymmenen toimipaikkaa eri puolilla Eurooppaa. Uuden Tehtaan toiminnasta vastaa tuotekehitys- ja innovaatiopalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys Hermia Group. www.newfactory.fi

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs