Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Kyamk teki vastuuraportin laajana yhteistyönä

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kyamk teki vastuuraportin laajana yhteistyönä

Tiedote.
Julkaistu: 13.06.2014 klo 14:13
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu julkaisi oman yhteiskuntavastuuraportin nyt seitsemättä kertaa, ks. www.kyamk.fi/report.

Kyamkin vastuuraportti on yleistajuisten artikkelien kokoelma, jonka ovat kirjoittaneet korkeakoulussa työskentelevät eri alojen asiantuntijat sekä opiskelijakunnan edustajat. Kirjoittajia on yhteensä 35. Viestintä omasta työstä niin suurelle yleisölle kuin oman alan asiantuntijoillekin on olennainen osa korkeakoulun asiantuntijan työtä.

Itsenäisten artikkelien kokoelmalla pyritään tuomaan entistä monipuolisempi katsaus korkeakoulun toimintaan. Jokainen kirjoittaja katsoo asiaa valitsemastaan näkökulmasta. Kukin artikkeli toimii myös itsenäisenä juttuna, joten artikkeleja voi lukea myös valikoiden, lukijan kiinnostuksen mukaan.

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun yhteiskuntavastuuraportti toteuttaa näin omalta osaltaan Tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan (TJNK) kansallista toimenpideohjelmaa: Tiede kuuluu kaikille!.

Kyamk tuo raportin avulla yleistajuisesti esiin yhteiskuntavastuullista toimintaansa ja tuloksiaan. Yhteiskuntavastuu on osa laadunhallintaa ja arjen työskentelyä.

Teemoina raportissa ovat tällä kertaa ammattikorkeakoulujen uudistus, aluevaikuttavuus sekä opetuksen laatu ja sen jatkuva parantaminen.

Ammattikorkeakoulun toiminnan tulokset on raportoitu kouluttajana toimimisen, alueellisen ja yhteiskunnallisen vaikuttavuuden sekä sosiaalisesti ja kulttuurisesti, ekologisesti ja taloudellisesti kestävän kehityksen näkökulmista.

Raportin lopussa on katsaus hallintoon ja keskeiset tuloksellisuutta kuvaavat tunnusluvut sekä sanasto. Raportin on taittanut Kyamkista valmistunut suunnittelija Petri Hurme Vinkeä Design Oy:stä.

Kestävän kehityksen periaatteita noudattaen Kyamk julkaisee raportin ainoastaan sähköisenä versiona. Tutustu raporttiin:

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Yhteiskuntavastuuraportin toimitusneuvosto, puheenjohtaja
Vararehtori Mirja Toikka, mirja.toikka (at) kyamk.fi 
P. 044 702 8372

Vuoden 2013 raportin toimittaja
Viestinnän erityisasiantuntija Marja Metso, marja.metso (at) xamk.fi 
Xamk, viestintä- ja markkinointipalvelut
P. 044 702 8328

Kyamkin mediatiedotteet: www.kyamk.fi/mediatiedotteet

 

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs