Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » KUTSU TIEDOTUSTILAISUUTEEN 5.1.2016

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

KUTSU TIEDOTUSTILAISUUTEEN 5.1.2016

Tiedote.
Julkaistu: 29.12.2015 klo 14:17
Julkaisija: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Arvoisa median edustaja,

Kansallisen sotahistoriakeskuksen suunnittelu etenee Mikkelissä. Tavoitteena on, että suomalaisten elämästä toisen maailman sodan keskellä kertova tiede- ja elämyskeskus avataan Päämajakaupungissa lähivuosina.

Tervetuloa tiedotustilaisuuteen kuulemaan sotahistoriakeskuksen nykyisestä vaiheesta Mikkelin Klubille (Maaherrankatu 13) tiistaina 5. tammikuuta kello 11.15.

Tiedotustilaisuudessa on paikalla asiantuntijaryhmä, jonka tehtävänä on linjata Sotahistoriakeskuksen ydinviesti ja näkökulma.

Ryhmään kuuluvat professori Martti Häikiö, Eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja, professori Markku Jokisipilä, Suomen ja Skandinavian historia dosentti Marianne Junila Oulun yliopistosta, sotahistorian dosentti Mikko Karjalainen Maanpuolustuskorkeakoulusta , Suomen ja Pohjois-Euroopan historian professori, Tiina Kinnunen, Oulun yliopistosta, tutkijatohtori Ville Kivimäki Tampereen yliopistosta sekä  Suomen historian dosentti Ali Pylkkänen Maavoimien esikunnasta.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot  projektipäällikkö Tapio Honkamaa, p 0440 350 300, tapio.honkamaa@mikseimikkeli.fi

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy edistää Mikkelin elinvoimaisuutta ja vetovoimaa ja yritysten toimintaedellytyksiä sekä menestymistä toiminnan fokuksen ollessa erityisesti mikro- ja pk-yrityksissä. www.mikseimikkkeli.fi

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs