Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Kutsu julkistamistilaisuuteen: ammatillisen koulutuksen opintopolkujen ja tutkinnon perusteiden uudistamisprosessin arviointi

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus

Kutsu julkistamistilaisuuteen: ammatillisen koulutuksen opintopolkujen ja tutkinnon perusteiden uudistamisprosessin arviointi

Kutsu.
Julkaistu: 22.01.2016 klo 08:00
Julkaisija: Kansallinen koulutuksen arviointikeskus

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Karvi) kutsuu tiedotusvälineitä Liikettä niveliin, uskallusta uudistuksiin -arviointihankkeiden julkistamistilaisuuteen torstaina 28.1.2016. Tilaisuudessa esitellään tulokset seuraavista arviointihankkeista:

  • Liikettä niveliin – Ammatillisesta koulutuksesta ammattikorkeakouluun johtavien opintopolkujen ja koulutusasteiden yhteistyön toimivuus
  • Ammatillisten perustutkintojen perusteiden uudistamisprosessin arviointi

Tilaisuus järjestetään Messukeskuksen Kokoustamossa (os. Messuaukio 1, 00520 Helsinki, Eteläinen sisäänkäynti, TILA 103) klo 10-14.

Tilaisuuden avaa opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen.

 

Liikettä niveliin – Ammatillisesta koulutuksesta ammattikorkeakouluun johtavien opintopolkujen ja koulutusasteiden yhteistyön toimivuus -arvioinnissa selvitettiin ammatillisen koulutuksen ja ammattikorkeakoulujen yhteistyötä koulutuspolkujen rakentamisessa, koulutuksen kehittämisessä ja toteuttamisessa sekä työelämän kehittämisessä.

Ammatillisten perustutkintojen perusteiden uudistamisprosessin arviointi -hankkeessa tarkasteltiin tutkinnon perusteiden uudistamisen valmistelu- ja toimeenpanoprosesseja ja niiden toimivuutta sekä tutkinnon perusteiden käyttöönottoa.

Tilaisuuden tarkempi aikataulu ja ohjelma

Tilaisuutta on mahdollista seurata myös netin välityksellä tämän linkin kautta.

 

Lisätietoja:

Arviointineuvos Jani Goman, jani.goman@karvi.fi, p. 029 533 5505

Arviointiasiantuntija Jaana Saarinen, jaana.saarinen@karvi.fi, p. 029 533 5537

 

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Karvi) on itsenäinen virasto, joka vastaa opetuksen ja koulutuksen kansallisesta arvioinnista. Arviointikeskuksen toimiala kattaa koko koulutusjärjestelmän varhaiskasvatuksesta korkeakoulutukseen. Karvi perustettiin toukokuussa 2014, kun Korkeakoulujen arviointineuvosto, Koulutuksen arviointineuvosto ja Opetushallituksen arviointitoiminnot yhdistyivät.

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs