Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Koulutuksesta tulee yhä pelillisempää

Turun ammattikorkeakoulu

Koulutuksesta tulee yhä pelillisempää

Tiedote.
Julkaistu: 01.10.2013 klo 10:54
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun AMK Turun Messukeskuksen Tiedemessuilla 4. - 6.10.

Koulutuksesta tulee yhä pelillisempää

Turun Tiedemessujen tämän vuoden teeman ”Pelit ja oppiminen” hengessä Turun AMK tuo messuille makupaloja peli- ja simulaatio-osaamisestaan kahdella eri osastolla.
Gamification eli pelillistyminen on päivän sana myös koulutuksessa.

Messuosastolla B1 esittelemme eri koulutusalojemme opetukseen liittyvää peli- ja simulaatiotoimintaa. Osastollamme voi pelata mm. tuotekehityspeliä, tutustua ensihoidon simulaationukkeen sekä suunnitella 3D-kappaleita simulaation avulla tulevaisuuden suunnittelupisteessä.

Osastolla B3 Turun ammattikorkeakoulun ja Turun yliopiston yhteinen Turku Game Lab esittäytyy ja siellä yleisö pääsee kokeilemaan mm. virtuaalilaseja ja puhelimilla pelattavaa jalkapallopeliä. ”Pelilabra” on yhtäaikaisesti oppimis- ja pelintekoympäristö, ja siitä on nopeasti tullut merkittävä toimija varsinaissuomalaisessa peliyhteisössä.

Turku Science Parkin Game Turku -hankkeen kautta paikalla on myös paljon paikallisia pelialan yrityksiä, joista NordicEdu tekee opetuspelin tapahtuman aikana alusta loppuun messuvieraiden ideoiden perusteella.

Osastojen suunnittelusta ja visuaalisesta ilmeestä vastaavat Turun ammattikorkeakoulun muotoilun koulutusohjelman opiskelijat Anne-Mari Fager, Elina Inkinen ja Hanna Saari.

Eduskunnan puhemieskin tutustumassa pelien maailmaan

Eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma vierailee osastoillamme perjantaina klo 10.00 alkaen. Silloin vieraamme pääsee kokeilemaan mm. fysioterapiaan sopivia XBOX Kinect -pelejä.

Tervetuloa osastoillemme pelaamaan ja kysymään peleistä ja simulaatioista!

 

Lisätietoja:                                                                            

Tietotekniikan yliopettaja Mika Luimula, p. 040 3550 839 mika.luimula@turkuamk.fi

Tutkimussuunnittelija, TKI-toiminnan yhteyshenkilö Anttoni Lehto, p. 044 5985 792, anttoni.lehto@turkuamk.fi

 

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs