Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Koskisen teemana tutkimus ja kehitys

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Koskisen teemana tutkimus ja kehitys

Tiedote.
Julkaistu: 03.11.2014 klo 14:25
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kyamkin verkkolehti Koskisen uusin numero on julkaistu osoitteessa www.kyamk.fi/koskinen.

Koskisen ulko-asua on päivitetty ja myös tekniikkaa on kehitetty entistä käyttäjäystävällisemmäksi! Nyt yksittäisiä juttuja voi linkittää eri paikkoihin sekä jakaa ja kommentoida niitä facebookiin.

Koskisen teemana on tällä kertaa Kymenlaakson ammattikorkeakoulun laaja tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta (TKI). Numeron kirjoittajia ovat Kyamkin asiantuntijat, jotka kertovat hankkeistaan ja niiden tuloksista.

Artikkelit luotaavat kattavasti eri alojen hanketoimintaa: pelillistämistä, 3D-tulotusta, vihreää teknologiaa, satamien ympäristötietoisuutta, öljyntorjuntaa, päästömittauksia, kyberturvallisuutta, käyttäjäkokemuksien simulointia, Presidentinlinnan kalusteiden restaurointia, logistiikkaa ja yrittämisen iloa. Mukana on myös kansainväliset terveiset Brysselistä ja Pietarista!

Seuraava Koskinen ilmestyy 10.12.2014. Sen teemana on kansainvälisyys. Vuoden 2014 numeroiden teemat, aineistopäivät ja julkaisuajankohdat sekä arkisto löytyvät sivulta www.kyamk.fi/lehdet.


Lisätiedot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Verkkolehti Koskinen, www.kyamk.fi/koskinen
koskinen(at)kyamk.fi
fb: https://www.facebook.com/webkoskinen
#Koskinenverkkolehti

päätoimittaja, viestinnän erityisasiantuntija Marja Metso
p. 044 702 8328, twitter: @marjametso

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on arvostettu, vastuullinen ja kansainvälinen kouluttaja. Ammattikorkeakoulu on alueellisen kilpailukyvyn rakentaja, työelämän uudistaja ja innovaatioiden tuottaja.

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs