Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Kohti avointa ja kestävää tietoa -seminaari 19.–20.11.2014 Mikkelissä

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Kohti avointa ja kestävää tietoa -seminaari 19.–20.11.2014 Mikkelissä

Tiedote.
Julkaistu: 11.11.2014 klo 11:29
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Siirtyvätkö potilastiedot kunnallisen ja yksityisen terveydenhuollon välillä? Onko USB-tikku luotettavaa sähköistä säilyttämistä? Mitä tapahtuu bonuskorttien tiedoille? Mikä on kansallisen- ja kansainvälisen lainsäädännön rooli edellisten kysymyksien vastauksissa?

Muun muassa näitä asioita käsitellään 19. – 20. marraskuuta järjestettävässä Kohti avointa ja kestävää tietoa -seminaarissa, Mikkelin ammattikorkeakoulun Kampussali A:ssa, osoitteessa Patteristonkatu 3.

Seminaarin kansainvälisessä päivässä keskiviikkona 19.11. kuullaan mm. Viron talous- ja viestintäministeriön, Suomen valtiovarainministeriön, kansallisarkistojen sekä yliopistojen ja järjestöjen edustajia. Kotimaisessa päivässä torstaina 20.11. kuullaan alustajia mm. opetus- ja kulttuuriministeriöstä, yliopistoista ja yrityksistä.

Seminaari on maksuton ja sen järjestävät Mikkelin Ammattikorkeakoulun Sähköisten palveluiden soveltavan tutkimuksen rakenteet -hanke ja Avoimen lähdekoodin arkisto -hankkeet. Seminaarin ensimmäinen päivä on englanninkielinen ja toinen päivä suomenkielinen. Osallistujille tarjotaan keittolounas sekä aamu- ja iltapäiväkahvit.

Ohjelma ja ilmoittautuminen: www.mamk.fi/sotu-osa


Tervetuloa!

Lisätietoja:
Mirja Loponen, TKI-asiantuntija, Mamk, p. 040 545 8410, mirja.loponen(at)mamk.fi


Ma 17.11. alkaen myös:
Anssi Jääskeläinen, TKI-asiantuntija, Mamk, p. 050 312 5022, anssi.jaaskelainen(at)mamk.fi (poissa vko 46)
Mikko Lampi, TKI-asiantuntija, Mamk, p. 050 436 4161, mikko.lampi(at)mamk.fi (poissa vko 46)Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs