Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Jouko Niinimäki valittiin Oulun yliopiston uudeksi rehtoriksi

Oulun yliopisto

Jouko Niinimäki valittiin Oulun yliopiston uudeksi rehtoriksi

Tiedote.
Julkaistu: 30.09.2014 klo 16:25
Julkaisija: Oulun yliopisto

Oulun yliopisto
Tiedote
30.9.2014

Jouko Niinimäki valittiin Oulun yliopiston uudeksi rehtoriksi

Oulun yliopiston hallitus on valinnut tänään tekniikan tohtorin, professori Jouko Niinimäen Oulun yliopiston uudeksi rehtoriksi. Hänen viisivuotiskautensa alkaa 1.1.2015.

Jouko Niinimäki (47) on mekaanisen prosessitekniikan professori ja toimii tällä hetkellä Oulun yliopiston teknillisen tiedekunnan dekaanina.

Oulun yliopiston rehtoriksi haettiin henkilöä, jolla on vankka kokemus yliopistomaailmasta, hän on hyvin verkostoitunut ympäröivään yhteiskuntaan ja hänellä on erinomaiset ominaisuudet organisaation ja henkilöstön johtajana. Oulun yliopiston hallituksen puheenjohtaja Hans Söderlundin mukaan Jouko Niinimäki täyttää erinomaisesti kyseiset vaatimukset. ”Oulun yliopisto on sekä monitieteinen tiedeyliopisto että innovaatioyliopisto, jota pitää kehittää muuttuvassa yhteiskunnassa", Söderlund sanoo.

Oulun yliopiston nykyisen rehtorin Lauri Lajusen rehtorikausi päättyy tämän vuoden lopussa. "Rehtori Lauri Lajunen on pitkän rehtorikautensa aikana antanut suuren panoksen Oulun yliopiston ja koko alueen kehittämiselle”, Söderlund sanoo.

 

Lisätietoja: Oulun yliopiston hallituksen puheenjohtaja, Hans Söderlund, puh. 050 552 7242

Liitetiedostot

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs