Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Innovaatioseteli tuo Centrian asiantuntijapalvelut entistä lähemmäksi yrityksiä

Centria-ammattikorkeakoulu

Innovaatioseteli tuo Centrian asiantuntijapalvelut entistä lähemmäksi yrityksiä

Tiedote.
Julkaistu: 27.09.2016 klo 23:07
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Tekesin innovaatiosetelit ovat yritysten haettavissa 3. lokakuuta alkaen. Centria tutkimus ja kehitys on ilmoittautunut etunenässä palveluntuottajaksi, jonka tarjoamia asiantuntijapalveluita innovaatiosetelillä voi hankkia. Yritysten on mahdollisuus käyttää 5000 euron arvoista innovaatioseteliä esimerkiksi yrityksen tuotteiden testaamiseen tai muihin innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalveluiden hankintaan.

 

Pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitetun setelin avulla yritys voi hankkia ulkopuolista osaamista ja asiantuntemusta ideaansa tai ongelmaansa liittyen.

-      Centria tutkimus ja kehitys on tunnettu asiantuntijapalveluistaan, ja nyt yritykset voivat hyödyntää Centrian palvelutarjontaa innovaatiosetelin avulla, toteaa palvelupäällikkö Jani Rättyä Centria tutkimus ja kehityksestä.

Centria tarjoaa laadukkaita palveluita muun muassa tuotetestaukseen ja -mittauksiin, sovellus- ja ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun ja tuotteistamiseen sekä tuotekehityspalvelua aina konkreettiseen prototyyppiin asti.

-      Esimerkiksi kysynnän testaamiseen saa vaikuttavuutta Centrian yli kahdestasadasta eri alan asiantuntijasta ja liki kolmentuhannen opiskelijan massasta, huomauttaa Rättyä.

 

Yritykset voivat ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan jo ennen varsinaisen hakemuksen laatimista. Varsinainen hakemus tehdään Tekesin verkkosivuilla, ja palveluntarjoajat voivat tarvittaessa auttaa myös hakemisvaiheessa.

 

Lisätietoja innovaatiosetelistä: hwww.tekes.fi/nyt/uutiset-2016/kasvun-evaita-innovaatiosetelien-haku-avautuu-3.10/

 

Lisätietoja Centrian palveluista: Palvelupäällikkö Jani Rättyä, jani.rattya@centria.fi, p. 044 449 2577 sekä www.centria.fi/tki/kehittamispalvelut

 

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   22
Opiskelijoita                                         2901
Tutkintoja                                            612
Henkilöstömäärä                                   253 (-14)
Kokonaistuotot                                      26,2 M€ (-14)

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs