Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Ideat lentoon ympäri Suomen monistamisen päivänä

Yllätetään yhteiskunta

Ideat lentoon ympäri Suomen monistamisen päivänä

Tiedote.
Julkaistu: 10.06.2015 klo 06:26
Julkaisija: Yllätetään yhteiskunta

4.6. Espoossa järjestetty Yllätetään yhteiskunnan ideamonistamo teki historiaa: ideoita jalkautetetaan yli 500 toimipaikkaan 150 Suomen kaupungissa, koululaisiin liittyvä idea peräti kaikkiin Suomen kouluihin. Tätä ideoiden monistamisen uutta mallia kokeiltiin nyt ensimmäisen kerran ja tulokset olivat upeita. Suurelle osalle yli sadasta osallistujasta tuotiin Yllätetään yhteiskunnan synnyttämät ideat esiin ensimmäistä kertaa ja he tarttuivat niihin uskomattomalla innolla.

 

Ideoista ensi marraskuussa starttaava Maailman rohkein kansa -kampanja sai jo nyt monistamon osallistujat haastamaan mukaan yli 100 tahoa, urheilun saralta vaikuttajia Kimi Räikkösestä jääkiekon SM-liigaan ja yrityksiä Postista Valioon. Kehu kaveria selän takana -idealle saatiin myös luotua henkilökohtainen kaupallinen palvelumalli.

 

Ideamonistamo onnistuminen vahvisti sen, että jos osallistujilta löytyy fiilistä ja halua, monistaminen taatusti onnistuu. Monistaminen jatkuu jo ensi syksynä järjestettävässä seuraavassa ideamonistamossa. Päivän fiilistä kuvaa pari osallistujien kommenttia:

 

"Uskomattoman hienoa olla ekoissa jameissa, tajunta räjähti jo aamupäivän aikana. Tämä ollut myötätuntoista ja myötäintoista toimintaa. En olisi uskonut ellen olisi nähnyt. Tämä on potkukelkka, nyt tarvitaan potkua. Syksyllä olemme mukana, halusitte tai ette!"

Tutkijatohtori Jenni Spännäri

 

 

"Meiltä oli kolme johtoryhmästä mukana. Harvinainen tilaisuus, että saa työelämään ja itselleen paljon asioita. Agenttina voin viedä asioita heti eteenpäin."

Pfizer

 

Jari Raitanen
Yllätetään yhteiskunta, Devoi Oy
puh. 050 995 4440
jari.raitanen@devoi.fi

 

Kuvateksti:

 

Marraskuussa esiteltävä Maailman rohkein kansa -kampanja sai ideamonistamon osallistujat haastamaan kampanjaan jo yli 100 henkilöä ja yhteisöä.

Liitetiedostot

Ryhmä ennakkoluulottomia yritysjohtajia perusti Yllätetään yhteiskunta -ryhmän vuonna 2007 synnyttämään uudenlaista public-private-people -yhteistyötä. Yllätetään yhteiskunta -hankkeista pisimmälle on ehtinyt Kohti hiilineutraalia kuntaa eli HINKU, jota tällä hetkellä vetää Suomen Ympäristökeskus. Toinen merkittävä ja tunnettu idea on nuorten työttömyyden ehkäisemiseen pyrkivä Uusien mahdollisuuksien tori. Yllätetään yhteiskunta luo ennakkoluulottomia ja ennen näkemättömiä toimintamalleja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen yritysten ja julkisen sekä kolmannen sektorin yhteistyönä. 

 

Lisätietoja: Jari Raitanen, 050 995 4440

info@devoi.fi

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs