Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Heureka yksinkertaistaa lippujärjestelmänsä kesäksi

Heureka, suomalainen tiedekeskus

Heureka yksinkertaistaa lippujärjestelmänsä kesäksi

Tiedote.
Julkaistu: 02.06.2015 klo 16:25
Julkaisija: Heureka, suomalainen tiedekeskus

Heureka yksinkertaistaa lippujärjestelmänsä kesäksi

 

Tiedekeskus Heureka uudistaa lippujärjestelmäänsä ottamalla kesän ajaksi 9.6.–9.8.2015 myyntiin Heureka-lipun, joka sisältää pääsyn kaikkiin Heurekan näyttelyihin ja planetaarioelokuviin. Kävijöiden ei tarvitse kesän aikana ostaa erikseen lippua planetaarioelokuviin.

Heureka-lipulla innokkaimmat vierailijat voivat samaan hintaan käydä useammassa eri elokuvanäytöksessä päivän aikana. Uudistuksen myötä kävijät voivat suunnitella vierailunsa aiempaa joustavammin.

Kesällä Heurekassa on esillä kaksi vaihtuvaa näyttelyä, Maan alle ja Lasten Heureka. Lisäksi samalla lipulla voi tutustua myös Heureka-klassikoihin sekä päänäyttelyn Suolistossa suhisee-, Kolikon tie-, Älykäs kaupunki- ja Suojaan! -näyttelyihin sekä tiedepuisto Galileihin. Planetaariossa pyörivät avaruusaiheiset elokuvat Pimeä maailmankaikkeus ja Avaruusteknologia arjessamme. Juhannuksen jälkeen ohjelmistoon tulee lisäksi kolmas elokuva, luontoaiheinen animaatio Puiden elämä.

Kesän uutuuselokuva Puiden elämä on värikäs koko perheen animaatioelokuva, jossa leppäkerttu Dolores ja kiiltomato Mike vievät katsojat puiden ja kasvien jännittävään maailmaan. Pimeä maailmankaikkeus vie katsojat maailmankaikkeutta koskevien tutkimusten tuloksien ja havaintojen pariin. Avaruusteknologia arjessamme esittelee avaruusteknologiaa ja sen hyödyntämistä jokapäiväisessä elämässämme.

Elokuvatuotantoyhtiö Pohjankonna tuottaa ensimmäisen suomalaisen koko perheen täyspitkän Yöperhosten salattu maailma -planetaarioelokuvan, yhteistyössä tiedekeskus Heurekan kanssa. Elokuvan rahoitusta kerätään parhaillaan Mesenaatti.me -yhteisörahoituspalvelun kautta, jolloin myös yleisöllä on mahdollisuus olla tukemassa ainutlaatuista projektia. Vastikkeeksi rahallisesta tuesta tukija voi valita esim. elokuvan tekemisestä kertovaa lisämateriaalia tai t-paidan yöperhosprintillä. Elokuva on tulossa esitykseen joulukuussa 2015.

Lisätietoa kampanjasta www.mesenaatti.me/yoperhostensalattumaailma

 

Heureka-lipun hinnat ajalla 9.6.9.8.2015 ovat :

Aikuisten (yli 16-vuotiaiden) liput: 22 €

Lasten (6-15-vuotiaat), opiskelijoiden, työttömien, eläkeläisten ja varusmiesten liput: 15 €

 

Heureka on normaalisti avoinna ma–pe klo 10–17, to klo 10–20 ja la–su klo 10–18. Kesäsesongin aukioloajat (22.6.–9.8.) ma–pe klo 10–19, la–su klo 10–18.

Liitetiedostot

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Päänäyttelyn lisäksi esillä on aina myös vaihtuvia näyttelyitä eri aiheista. Kesäisin on avoinna ulkonäyttelyalue Tiedepuisto Galilei. Vuorovaikutteisten näyttelyiden ohella kävijät voivat kokea huikeita elämyksiä Heurekan planetaariossa, jossa esitetään pääasiassa tähtitiedeaiheisia planetaarioelokuvia. Kaikki Heurekassa toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä osin myös venäjäksi ja viroksi. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avasi ovet yleisölle jo vuonna 1989, ja on nykyään avoinna ympäri vuoden. Kävijöitä on vuosittain keskimäärin lähes 300 000. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan keskuksista. Lisätietoja: www.heureka.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs