Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » HAMK Freezing week kokoaa yli 200 osallistujaa pelityöpajaan

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMK Freezing week kokoaa yli 200 osallistujaa pelityöpajaan

Tiedote.
Julkaistu: 03.02.2016 klo 14:59
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Freezing Week on HAMKin Hämeenlinnassa järjestämä kansainvälisyysviikko, johon saapuu kattavasti vieraita HAMKin yhteistyöoppilaitoksista ympäri maailmaa. Viikon aikana järjestetään muun muassa tutkimusseminaari ja Freezing Game Jam.  

Toista kertaa järjestettävän Freezing Weekin tavoitteena on kasvattaa HAMKin Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen yksikön kansainvälistä yhteistyötä, rakentaa laajaa kumppanuusverkostoa sekä lisätä opiskelijoiden ja henkilökunnan kansainvälisiä vaihtoja.

Tutkimusta ja kehittämistä

Kansainvälisyyttä tuodaan Freezing Weekin aikana monella eri tavalla Visamäkeen. Freezing Weekin käynnistävä avaustilaisuus pidetään tiistaina 9.2. klo 8:30 Visamäen korkeakoulukeskuksessa HAMKin C-rakennuksessa. Tilaisuuden pääpuhuja on Melanie Kirwa,  jonka aiheena on ajankohtaisesti monikulttuurisuus otsikolla ”Understanding and Embracing Multiculturalism in Today’s World”. Kaikki median edustajat ovat tilaisuuteen erittäin tervetulleita.

Tiistaina 9.2. iltapäivällä järjestetään HAMKin tasolla mittava pikatyöpaja, Freezing Game Jam, jossa kansainväliset vieraat, opiskelijat ja HAMKin henkilökunta rakentavat Ambientia Oy:n toimeksiannosta pelillistä sovellusta työelämältä tulleeseen haasteeseen. Tiistaina iltapäivällä toteutettavassa työpajassa on mukana yli 200 osallistujaa. Kokonaisuudessa liiketalouden, muotoilun ja tietojenkäsittelyn opiskelijoista, kansainvälisistä vieraista ja HAMKin henkilökunnasta rakennetaan monialaisia tiimejä, jotka kilpailevat parhaan sovelluspohjan luomisesta.

Torstaina 11.2. liiketalouden opiskelijat toteuttavat Visamäen C-rakennuksen aulassa Trade Fair -tapahtuman, jossa he esittelevät opintojen aikana kehitettyjen harjoitusyritysten toimintaa.

HAMKin Älykkäät Palvelut -tutkimusyksikkö järjestää perjantaina 12.2. tutkimusseminaarin. Digitalization in Business and Entrepreneurship -teemalla pidettävään tutkimusseminaariin on ilmoittautunut mukaan useita kansainvälisiä vieraita ja HAMKin kansainvälisiä ylemmän amk-tutkinnon opiskelijoita.

Strategisesti kansainvälistyvä korkeakoulu

Freezing Weekin taustalla on tavoite rakentaa HAMKin Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen yksikön kansainvälisyyttä ja luoda pitkäkestoisia yhteistyömalleja kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Opiskelija- ja henkilöstövaihdot ovat tehokas väylä kehittää yhteistyötä ja jakaa eri korkeakoulujen osaamista. Yhteistyö mahdollistaa myös double degree -tutkintojen suorittamisen, jolloin opiskelijoille pystytään rakentamaan uudenlaisia opintopolkuja ja mahdollisuuksia.

Kansainvälisyys on ammattikorkeakoulukentässä kilpailuetu. Kansainvälistymällä opiskelijat ja henkilökunta tuovat HAMKille ja Hämeen alueelle uutta, globaalia osaamista ja näkemystä. Freezing Weekin kaltaisten tapahtumien avulla pystytään paremmin kasvattamaan kansainvälisiä tulevaisuuden osaajia Hämeen alueelle.

Freezing Week järjestetään HAMKin Visamäen kampuksella viikolla 6. Lisätietoa viikosta ja tapahtuman ohjelma löytyvät osoitteesta www.hamk.fi/freezingweek. Tapahtuma on ensisijaisesti suunnattu HAMKin opiskelijoille ja henkilökunnalle, mutta on avoin kaikille kiinnostuneille.

Lisätietoja:

Helena Turunen, Freezing Weekin projektipäällikkö, helena.turunen@hamk.fi, 03 646 4269
Tiina Saivo, Freezing Weekin projektikoordinaattori, tiina.saivo@hamk.fi, 03 646 3750

www.hamk.fi/freezingweek

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs