Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Haku Oulun yliopiston maisteriohjelmiin alkoi

Oulun yliopisto

Haku Oulun yliopiston maisteriohjelmiin alkoi

Tiedote.
Julkaistu: 15.12.2014 klo 10:50
Julkaisija: Oulun yliopisto

Oulun yliopisto, koulutuspalvelut
Tiedote 15.12.2014

Haku Oulun yliopiston maisteriohjelmiin alkoi

Oulun yliopistossa on tarjolla lukuisia maisteriohjelmia, joihin alemman korkeakoulututkinnon suorittaneet voivat hakea. Maanantaina 15.12. alkaneessa haussa on avoinna noin 670 aloituspaikkaa kuudella eri tieteenalalla. Koulutusten valikoima on hyvin laaja ulottuen kirjallisuudesta kemiaan ja konetekniikasta laskentatoimeen.

Maisteriohjelmat tarjoavat erinomaisen väylän oman osaamisen kehittämiseen ja joustavan tavan hakeutua yliopisto-opintoihin. Hakuaika niihin on 15.12.2014 – 30.1.2015.

Maisteriohjelman laajuus on 120 opintopistettä ja valmistuvalle opiskelijalle myönnetään joko maisterin tai diplomi-insinöörin tutkinto. Päätoimisena opiskeluna maisteriohjelman voi suorittaa kahdessa vuodessa. Opetuskieli on joko suomi tai englanti ohjelmasta riippuen.

Maisteriohjelmiin voivat hakea henkilöt, jotka ovat suorittaneet vähintään soveltuvan alemman korkeakoulututkinnon, ammattikorkeakoulututkinnon tai vastaavan tutkinnon. Hakea voi myös opiskelija, joka valmistuu kevään tai kesän 2015 aikana.

Oulun yliopiston maisteriohjelmissa on käytössä sähköinen haku. Hakemuksen lisäksi hakijan tulee toimittaa kopiot aiemmista opinnoistaan ja muut mahdolliset valintaperusteissa mainitut asiakirjat.

Opiskelijavalinnat tehdään kevään aikana ja opinnot alkavat syksyllä 2015.

Lisätietoa:

http://www.oulu.fi/koulutustarjonta/ 

www.oulu.fi/yliopisto/haeopiskelijaksi/maisteriohjelmat

 

Yhteydenotot:

palvelupäällikkö Kimmo Kuortti, Oulun yliopisto
puh: 0294 48 4022
s-posti: hakijapalvelut@oulu.fi

 

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs