Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Digitaalisen pelaamisen haitat -lounastilaisuus 25.8. klo 12.30-14.00 Lasipalatsin Palmuhuoneessa

A-klinikkasäätiö

Digitaalisen pelaamisen haitat -lounastilaisuus 25.8. klo 12.30-14.00 Lasipalatsin Palmuhuoneessa

Kutsu.
Julkaistu: 22.08.2014 klo 15:07
Julkaisija: A-klinikkasäätiö

A-klinikkasäätiö, Sininauhaliitto ja edellä mainittujen yhteinen Peluuri-palvelu kutsuvat tiedotusvälineet lounastilaisuuteen 25.8. klo 12.30-14.00 Ravintola Lasipalatsin Palmuhuoneeseen.

Tilaisuudessa esitellään tuoreen, digitaalista pelaamista käsittelevän kyselytutkimuksen tuloksia. Tutkimuksessa haastateltiin tuhatta suomalaista, ja sen teettivät A-klinikkasäätiö, Sininauhaliitto ja Peluuri.

Tilaisuudessa kerrotaan myös haitalliseen pelaamiseen liittyvistä tukipalveluista, niiden kehittämistarpeista ja vaihtoehtoisista rahoitusmalleista. Paikalla on joukko alan tutkimuksen ja hoidon asiantuntijoita sekä peliteollisuuden edustajia.

Digitaalisella pelaamisella tarkoitetaan muuta kuin rahapelaamista esimerkiksi pelikonsolilla tai kännykällä. Kuinka moni pelaa päivittäin? Millaisia haittoja digitaalisesta pelaamisesta aiheutuu? Kuka auttaa ja kantaa vastuuta pelaajille aiheutuvista ongelmista?

Ohjelma:

12.30 Lounasbuffet
12.40 Tervetuloa: Aarne Kiviniemi, Sininauhaliitto
12.45 Digipelihaittakyselyn tulokset: Juho Rahkonen, Taloustutkimus
13.00 Tukipalvelu näköalapaikalla: Mari Pajula, Peluuri
13.15 Verkkoavusteinen kuntoutus pelaajille: Kaarlo Simojoki, A-klinikkasäätiö
13.30 Keskustelua
14.00 Tilaisuus päättyy

Puheenjohtajana toimii Aino Majava, A-klinikkasäätiö

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: Aino Majava, viestintäpäällikkö, A-klinikkasäätiö, p. 050 5824 357, aino.majava(at)a-klinikka.fi

A-klinikkasäätiön hoito- ja kuntoutuspalvelut, ehkäisevä päihdetyö ja asiantuntijapalvelut vähentävät päihdehaittoja ja muita psykososiaalisia ongelmia. Samalla A-klinikkasäätiö parantaa päihdeongelmaisten ja heidän läheistensä asemaa.

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs