Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » CES INNOVATION AWARDS HONOREE -PALKINTO SUOMALAISELLE LIESITURVALAITTEELLE

Innohome Oy

CES INNOVATION AWARDS HONOREE -PALKINTO SUOMALAISELLE LIESITURVALAITTEELLE

Tiedote.
Julkaistu: 11.11.2015 klo 10:14
Julkaisija: Innohome Oy

Helsinki 10.11.2015 – Innohome, maailman johtava liesiturvalaitteiden valmistaja, on palkittu kansainvälisellä CES 2016 Innovation Awards Honoree –palkinnolla. Palkinto myönnettiin yrityksen Liesivahti-tuotteelle.

Innohomen Liesivahti – ensimmäinen liesiturvalaite, jolle on myönnetty CES Innovation Awards Honoree –palkinto– edustaa uusinta paloturvateknologiaa, jolla voidaan ehkäistä suurin osa tulipaloista.

Liesivahti on itseoppiva paloturvalaite, jonka edistyksellinen ja palkittu teknologia on vuosien suomalaisen tuotekehityksen tulosta. Se reagoi vaaratilanteisiin ennen myrkyllisten kaasujen muodostumista ja ennen kuin tulipalo syttyy, sammuttaen lieden ja estäen tulipalon. Liesivahti täytti EU:n liesiturvalaitestandardin ensimmäisenä maailmassa.

CES Innovation Awards Honoree –palkinto on tunnustus Innohomen teknologialle, jonka avulla voidaan estää lähes puolet kodin tulipaloista. Accessible Tech –kategoriassa saatu palkinto on tunnustus myös sille mahdollisuudelle, jonka liesiturvalaitteet tarjoavat itsenäisen asumisen tukemisessa: liesiturvalaitteen asennus kun maksaa saman verran kuin muutama päivä hoitolaitoksessa.

 “Liesipalot ovat suurin yksittäinen syy kotien tulipaloihin kaikkialla länsimaissa. Innohome on tehnyt jo kymmenen vuotta määrätietoisesti työtä kehittääksen tuotteita, joilla keittiöpalot voidaan ehkäistä. Olen ylpeä siitä, että Yhdysvaltain Consumer Electronics Association on nyt antanut tunnustusta työllemme. Saamamme palkinto kannustaa Innohomea laajentumaan myös USA:n markkinoille.”, Innohomen toimitusjohtaja Pertti Haavisto kommentoi palkintoa.

CES Innovation Awards Honoree–palkitut tuotteet edustavat innovatiivista suunnittelua ja insinööritaitoa. Palkintoehdokkaat arvostellaan perustuen niiden insinöörityöhön, esteettisiin ja design-ominaisuuksiin, käyttötarkoitukseen ja -arvoon sekä siihen, miten tuote vertautuu muihin tuotteisiin markkinoilla. Tuomaristo koostuu riippumattomista teollisista suunnittelijoista, insinööreistä ja alan median edustajista.

Liesivahti ja muut palkitut tuotteet ovat esillä CES 2016 –tapahtumassa Las Vegasissa Nevadassa 6–9.1.2016. Osa palkituista tuotteista on esillä myös CES Unveiled New York –tapahtumassa 10.11.2015.

Palkitut tuotteet sekä palkintokategoriat yksityiskohtaisine tietoineen löytyvät verkosta osoitteesta CESweb.org/innovation.

 

Lisätietoja Innohomesta ja palkitusta Liesivahdista: www.innohome.com

Innohome on vuonna 2005 perustettu suomalainen yritys, joka kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy älykkäitä kodin turvalaitteita. Innohome on alansa Pohjoismaiden markkinajohtaja ja noin 90 prosenttia tuotannosta menee vientiin. Innohome tekee tiivistä yhteistyötä useiden maiden paloviranomaisten ja muiden turvallisuusalan toimijoiden kanssa. Innohome tekee yhteistyötä myös EU:n liesiturvatyöryhmässä. Innohome toimii Espoossa.www.innohome.com

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs