Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Centrian tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta omaksi tulosvastuualueeksi

Centria-ammattikorkeakoulu

Centrian tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta omaksi tulosvastuualueeksi

Kutsu.
Julkaistu: 30.01.2015 klo 08:55
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu on uudistanut tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan organisaatiotaan vuoden 2015 alusta. Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnot muodostavat oman tulosvastuualueensa. Uudistuksen tavoitteena on selkiyttää ja yhtenäistää ammattikorkeakoulun TKI-toimintaa ja kasvattaa sen volyymia. Erityisenä kehittämisen kohteena on palvelutoiminnan kasvattaminen.

TKI-yksikön toiminnasta kokonaisuutena vastaa TKI-johtaja, DI Vesa Martinkauppi. Martinkauppi vastaa samalla koko ammattikorkeakoulun palvelutoiminnasta. Palvelutoiminnan kehittämiseksi on TKI-yksikköön nimitetty kaksi palvelupäällikköä. Insinööri (ylempi AMK) Jani Rättyä on nimitetty palvelupäälliköksi vastuualueenaan tuotteistuspalvelut. DI Esko Sääskilahti on nimitetty palvelupäälliköksi vastuualueenaan tuotannon ja prosessien kehittämispalvelut.

Tutkimus- ja kehitysjohtaja, DI Lasse Jansson vastaa ammattikorkeakoulun koko hanketoiminnasta. Hanketoiminnan kehittämisestä vastaavat lisäksi tutkimus- ja kehittämispäällikkö, KTT Jennie Elfving ja kehittämispäällikkö, DI Jorma Hintikka.

Järjestämme uudistukseen liittyvän tiedotustilaisuuden seuraavasti:

Aika: ti 3.2.2015 klo 14
Paikka: Centria-ammattikorkeakoulu, Vierimaantie 7, Ylivieska, neuvotteluhuone C201, 2. krs.

Lisätiedot:
Tutkimus- ja kehitysjohtaja Vesa Martinkauppi, vesa.martinkauppi@centria.fi, 044 449 2707

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   21
Opiskelijoita                                          2852
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253
Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs