Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Asiakastyytyväisyyskysely liikuntatoimen ohjauspalveluista

Lappeenrannan kaupunki

Asiakastyytyväisyyskysely liikuntatoimen ohjauspalveluista

Tiedote.
Julkaistu: 05.11.2014 klo 08:30
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

(Tiedotteen lopussa linkki kuvaan.)

Liikunnanohjaaja Kati Koivukangas Lappeenrannan kaupungin liikuntatoimesta tekee asiakastyytyväisyyskyselyä opinnäytetyönään. Kyselyn tarkoituksena on kehittää ohjauspalveluiden toimintaa asiakaslähtöisemmäksi sekä kuulla asiakkaiden mielipiteitä tämänhetkisestä ohjatusta toiminnasta. 

Asiakastyytyväisyyskysely avataan Lappeenrannan kaupungin kotisivuille www.lappeenranta.fi keskiviikkona 5.11.2014. Etusivulla on kaksi vastauslinkkiä: toinen ohjattuja liikuntapalveluja käyttäville (http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1230648&chk=EUMN9D6U) ja toinen palveluiden ulkopuolella oleville (http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1230728&chk=Y4667Z3Q). Kysely sulkeutuu tiistaina 25.11.2014.

 Lappeenrannan liikuntatoimi tarjoaa kuntalaisille monipuolisia liikunnan ohjauspalveluja ympäri vuoden. Liikuntaryhmiä on tarjolla viikoittain noin 100 kpl ja sen lisäksi järjestetään erilaisia liikuntakursseja ja liikuntaneuvontaa. Ohjauspalveluilla pyritään tavoittamaan liikkumattomat kuntalaiset ja lisäämään liikunnan harrastusta.

 − Haluamme kuulla asiakkaidemme mielipiteitä palveluiden laadusta sekä asiakkaidemme toiveita siitä, millaisia liikuntapalveluja meidän toivotaan jatkossa tarjoavan. Hyvin tärkeää on nykyisten asiakkaidemme palaute, mutta toivoisimme myös niiden kuntalaisten vastaavan kyselyyn, jotka eivät vielä meidän palveluita käytä, kertoo ohjauspalveluiden päällikkö Aija Rautio. − Millaista toimintaa he toivoisivat kaupungin järjestävän kuntalaisille?

 Mikäli tietokonetta ei ole mahdollista käyttää, voi kyselyyn käydä vastaamassa kaupungintalon asiakaspalvelu Winkissä (Villimiehenkatu 1). Liikunnanohjaaja Koivukangas auttaa kyselyyn vastaamisessa tiistaina 18.11. klo 8.30−12 Lappeenrannan uimahallin aulassa ja torstaina 20.11. klo 9−11 Lauritsalan uimahallin aulassa. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 5 kpl Rauhan kylpylän allasosaston vapaalippuja.

 Lisätietoja:

 Liikunnanohjaaja Kati Koivukangas, puh. 040 481 9399

kati.koivukangas@lappeenranta.fi

 

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 600 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

 

 

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs