Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » AREVA rakentaa ydinjätteen käsittelylaitoksen Yhdysvaltoihin

AREVA

AREVA rakentaa ydinjätteen käsittelylaitoksen Yhdysvaltoihin

Tiedote.
Julkaistu: 07.08.2014 klo 10:05
Julkaisija: AREVA

AREVAn tytäryhtiö AREVA Federal  Services on valittu matala-aktiivisen ydinjätteen loppusijoituslaitoksen toimittajaksi. Laitoksessa jätettä käsitellään kauko-ohjatusti. AREVA Federal Services vastaa laitoksen suunnittelusta, rakentamisesta ja käyttöönotosta Idaho National Laboratoryssa. AREVA sai USA Battelle Energy Alliancen sopimuksen, jonka arvo on yli 30 miljoonaa dollaria. USA Battelle Energy Alliancea hallinnoi Idaho National Laboratorya US Department of Energyn (DOE) puolesta.

Uusi laitos saa lisää tallennuskapasiteettia matalan säteilytason jätekapseleille, jotka tulevat DOE:n tutkimusohjelmista. Laitokseen tulee hallinnon ja huollon rakennukset sekä 25 metrin syvyydessä sijaitsevat 225 betoniholvia, joihin kapselit sijoitetaan.

AREVA tarjoaa kansainvälisesti huippulaadukkaita ratkaisuja hiilidioksidittomaan energiantuotantoon sekä sähkönsiirtoon ja -jakeluun. Yhtiö on maailman johtava ydinenergiatekniikassa ja ainoa, joka tarjoaa laaja-alaisesti kaikki ydinenergiaan liittyvät palvelut. AREVA on sähkönsiirto- ja jakeluteknologian markkinajohtaja. Se tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman ratkaisuja sähkönjakelun varmuuteen ja energiatehokkuuteen. AREVA:n strategia tähtää kestävään kehitykseen. Yhtiö kehittää ja laajentaa uusiutuvan energian teknologiaa tuuli- aurinko-, bio- ja vesivoiman aloilla. AREVA auttaa planeettamme sen vuosisadan suurimmissa haasteissa: Se saattaa energian kaikkien saataville, suojelee ympäristöä ja toimii vastuullisesti tulevia sukupolvia ajatellen.

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs