Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Yli 20 kiloa laihtunut Jani Sievinen jakaa laihdutusoppejaan verkossa

Polar Pharma

Yli 20 kiloa laihtunut Jani Sievinen jakaa laihdutusoppejaan verkossa

Tiedote.
Julkaistu: 16.04.2014 klo 11:00
Julkaisija: Polar Pharma

20 kiloa viime kesän jälkeen laihduttanut Jani Sievinen aloittaa laihdutusryhmän vetäjänä.
Sievisen paino oli viime kesänä vielä yli 100 kg. Maaliskuun loppuun mennessä paino on pudonnut yli 20 kg. ”Fiilis on hyvä, kunto on kohdallaan ja vanhat lihaksetkin nousevat taas esiin”, naurahtaa Sievinen.
Oman laihdutukseni pääpaino on ollut syömisen kontrolloimisessa. Toki liikuntaakin on ollut mukana, mutta ei se mikään pääasia ole ollut, jatkaa Sievinen. Eniten liikuntaa olen itse saanut vetämistäni uimakouluista, joita minulla on useita kertoja viikossa.
Halusin lähteä jakamaan hankkimaani laihdutuskokemusta muillekin. Painonpudotus ja varsinkaan pysyvä painonhallinta, eivät ole kaikille helppoa. Jos sitä voi jotenkin auttaa ja tukea, niin toki haluan siinä olla mukana.
- Aloitin juuri Inzone.fi painonhallintaryhmän toisena vetäjänä. Se sopii hyvin ajatusmaailmaani. Koko paketti tähtää pysyvään elämäntapamuutokseen, lähtee perusruokavaliosta ja mukana on paljon tukea. Palvelu ohjaa ja kannustaa ruokavalion koostamisessa ja liikunnassa. Innostuin myös palveluun kuuluvasta preload ajattelusta, jolla saadaan verensokeri pysymään tasapainossa ja syötyjen aterioiden koot järkevinä. Ainakin itse olisin kaivannut tämän tyyppistä apua aloittaessani. En usko mihinkään vippaskonsteihin, mutta kieltämättä terveellisen ja laihduttavan ruokavalion koostamisessa ja sokeritasapainon ylläpitämisessä kaipaa oikeasti välillä tukea. Lifecoach Auli Hedmann ohjaa ryhmässä elämänhallinta kysymyksissä sekä ravintoasioissa ja minä keskityn sekä ravintoon että liikuntapuoleen. Koko palvelu toimii verkossa, joten palvelut on saatavissa 24 tuntia vuorokaudessa.

Lisätietoja: Jani Sievinen (sievinen.jani@gmail.com)

Liitetiedostot

Hyvinvoinnin Inzone Diet koostuu hyvänmakuisista, proteiinirikkaista tuotteista ja Suomen suosituimman Life Coachin, Auli Hedmanin sekä ex-uimari Jani Sievisen henkilökohtaisista neuvoista ja kannustuksesta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs