Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Yhdessä pyöräillen – yli 40 paikkakunnalla järjestetään kaikille avoimia pyöräilytapahtumia 16.5.

Suomen Latu

Yhdessä pyöräillen – yli 40 paikkakunnalla järjestetään kaikille avoimia pyöräilytapahtumia 16.5.

Tiedote.
Julkaistu: 08.05.2015 klo 14:51
Julkaisija: Suomen Latu

Suomen Ladun jäsenyhdistykset järjestävät ennätysmäärän pyöräilytapahtumia 9.5. käynnistyvän pyöräilyviikon kunniaksi.

Yhdessä pyöräillen -tapahtumat ovat kaikille avoimia rentoja pyöräilytapahtumia, joita järjestään 16.5. yli 40 paikkakunnalla, jolloin samaan aikaan satulan nokassa on satoja ihmisiä. Tapahtumat ja tarkemmat tiedot löytää Suomen Ladun tapahtumakalenterista.

Tapahtumilla saamme pyöräilylle näkyvyyttä ja joukkovoimaa. Samalla ihmiset pääsevät nauttimaan oman paikkakuntansa luonnosta ja kiireettömästä yhdessäolosta, Suomen Ladun tapahtumapäällikkö Johanna Yli-Opas kommentoi.

Säännöllinen pyöräily on tehokasta terveysliikuntaa. Lisäksi se on edullinen, ekologinen ja trendikäs laji. Pyöräilyn etuna on, että jalkojen nivelet eivät joudu tärähdyksille alttiiksi. Liikennevälineenä pyörän on todettu olevan nopein kulkupeli alle seitsemän kilometrin matkoilla.

Yhteinen pyöräilytapahtuma tarjoaa mukavan tavan käynnistää oma pyöräilykausi, Johanna Yli-Opas vinkkaa. Valtakunnallista pyöräilyviikkoa vietetään jo 25. kertaa. Pyöräilyviikolla Suomi pyöräilee -kampanja haastaa kunnat, seurat, yhdistykset, järjestöt ja työpaikat järjestämään pyöräilyyn liittyvää toimintaa joka puolella Suomea. Pyöräilyviikko pitää sisällään paljon tapahtumia sekä itse pyöräilystä että sen edistämisestä kiinnostuneille. 

Yhdessä pyöräillen -tapahtumat ovat osa Suomen Ladun Yhdessä -teemaa, joka koostuu tänä vuonna Yhdessä pyöräillen, Yhdessä retkeillen ja Yhdessä uiden -teemapäivistä. 

Lisätietoja:

Yhdessä -tapahtumat

Johanna Yli-Opas, yhdistys- ja tapahtumapäällikkö
johanna.yli-opas@suomenlatu.fi
puh. 040 546 6518

Liitetiedostot

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu 78 000 jäsentä 216 yhdistyksessä. 

www.suomenlatu.fi
www.facebook.com/suomenlatu
www.twitter.com/suomenlatu

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs