Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Vuoden allergiateko 2012 Sokos Hotelleille

Allergia- ja Astmaliitto ry

Vuoden allergiateko 2012 Sokos Hotelleille

Tiedote.
Julkaistu: 17.10.2012 klo 09:41
Julkaisija: Allergia- ja Astmaliitto ry

Allergia- ja astmaliitto myöntää perjantaina Helsingin Terveys-messuilla Vuoden allergiateko 2012 –tunnustuksen Sokos Hotelleille. Hotelliketju on tehnyt kuuden vuoden yhteistyöprojektilla määrätietoista työtä tähdätessään parempaan viihtyisyyteen kaikkien asiakkaiden kannalta.   

Sokos Hotellit -ketju sai ensimmäisenä hotellina Allergia- ja astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen viime keväänä. Tätä ennen ketju teki kuuden vuoden ajan määrätietoista työtä Allergiatunnus-kriteerien täyttämiseksi.

- Hyvässä hotellissa allergisen tai astmaatikon ei tarvitse tehdä numeroa itsestään, vaan mm. puhdas sisäilma, erikseen sovittu siivousmenetelmä ja hajusteettomien henkilöhygieniatuotteiden saatavuus on otettu huomioon automaattisesti kaikissa huoneissa, sanoo Allergiatunnuksesta vastaava viestintäpalvelujen johtaja Niki Alanko Allergia- ja astmaliitosta.

- Sokos Hotellit on tehnyt esimerkillistä työtä asiakaskuntien yhtenäistämiseen ja tavoitteenamme onkin ollut päästä eroon vanhan ajan allergiahuone-nimityksestä. Hotelleissa on läpikäyty myös tupakointi- ja eläinhuoneiden tarkat sijainnit. Hotellin hyvä asiakaspalvelu tarkoittaa parempaa viihtyisyyttä kaikille.

Suurin haaste siivousmenetelmä

Niki Alanko kertoo, että sisustusmateriaalien uusiminen ja siivousmenetelmät vaativat hotelleissa suurimmat ponnistelut.

- Arvostamme sitä, että Sokos Hotellit halusi parantaa palveluaan viihtyisyyteen liittyvien asioiden yhteydessä. Työ vaati pitkäjänteisyyttä ja suuriakin panostuksia. Suomalaiset ovat herkkää kansa ja edunvalvontamme myötä olemme onnistuneet yhteistyössä Sokoksen kanssa madaltamaan matkustuskynnystä kotimaassa.  Haluamme nyt antaa kiitosta Sokos Hotelleille Vuoden allergiateko 2012 -tunnustuksella, Niki Alanko toteaa.

Tällä hetkellä Sokos Hotellit -ketjun 55:stä hotellista 33 kohdetta täyttää Allergiatunnuksen käyttöoikeuskriteerit. Työtä jatketaan edelleen ja tavoitteena on kattaa ketjusta jossain vaiheessa kaikki kohteet.

Allergiatunnus on Allergia- ja astmaliiton myöntämä merkki siitä, että tuote tai palvelu sopii myös herkimmille. Allergiatunnustuotteita on monilla eri tuotesektoreilla kosmetiikasta pesuaineisiin ja pölynimureihin. Puolueettomat asiantuntijat tutkivat tuotteen tai palvelun usein eri kriteerein ennen tunnuksen mahdollista myöntämistä. Lue lisää Allergiatunnuksesta www.allergiatunnus.fi.

Vuoden allergiateko –tunnustus jaetaan liiton historiassa neljännen kerran.

Lisätiedot:
Vuoden allergiateko -tunnustus myönnetään Sokos Hotellit-ketjulle Terveysmessuilla Helsingin Messukeskuksessa pe 19.10. klo 12.00 Allergia- ja astmaliiton osastolla, halli 6 C 33.  

Niki Alanko, viestintäpalvelujen johtaja, Allergia- ja Astmaliitto ry, p. 040-5255982. Tavattavissa Terveysmessuilla Vuoden allergiateko –tunnustuksen myöntämisen yhteydessä.

www.allergia.fi

Allergia- ja Astmaliitto ry jäsenyhdistyksineen on valtakunnallinen terveysjärjestö, jonka perustehtävänä on allergiaa ja astmaa sairastavien terveyden edistäminen.

- Parannamme allergiaa ja astmaa sairastavien elämänlaatua.
- Toimimme asiantuntevana allergia- ja astmatietouden jakajana.
- Toimimme aktiivisena yhteiskunnallisena vaikuttajana ja kantaaottavana edunvalvojana.
- Kannustamme allergiaa ja astmaa sairastavia ja heidän läheisiään järjestäytymään.

Liitolla on jäsenyhdistyksiä kautta maan. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs