Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Voisiko aktivoitu heraproteiini olla ratkaisu vanhusten ja sairaiden proteiinivajeeseen ja lihasmassan ylläpitoon?

Biomed Oy

Voisiko aktivoitu heraproteiini olla ratkaisu vanhusten ja sairaiden proteiinivajeeseen ja lihasmassan ylläpitoon?

Tiedote.
Julkaistu: 19.01.2016 klo 12:53
Julkaisija: Biomed Oy

Monesti oletetaan, että ikääntyvän elimistön toiminnot hiipuvat väistämättä. Näin ei tarvitse käydä, kun hyvälaatuisten proteiinien saanti on kohdallaan.

Vuoden Superruoaksi valittu Actiwhey on uudentyyppinen heraproteiini, jonka avulla voidaan ylläpitää lihasmassaa ja ehkäistä esimerkiksi vanhusten ja sairaiden proteiinivajetta.

Erityisesti iäkkään ihmisen on tärkeää pitää yllä lihasmassaa, sillä lihaksen soluissa valmistuu suuri osa kehon energi- asta. Jos lihasmassaa on hyvin vähän, myös energian määrä on vähäinen. Vähän liikkuvan tai vuodepotilaan elimistö menettää nopeasti lihasmassaa, jolloin liikuntakyky heikkenee huomattavasti energian puutteen johdosta.

Proteiineista valmistuu monia keholle tärkeitä aineita, jotka lisäävät elimistön puolustuskykyä. Jos puolustuskyky heikkenee, on suurempi riski saada tartuntoja ja tulehduksia.

Paljon enemmän kuin tavallinen heraproteiini!
Actiwhey – aktivoitu heraproteiini on vuoden
2016 Superruoka

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on valinnut Actiwheyn vuoden 2016 Superruoaksi. Actiwhey on aktivoitu heraproteiini, joka imeytyy tavallista he- raproteiinia nopeammin, puhdistaa elimistöä ja tukee elimistön omaa antiok- sidanttijärjestelmää.

Heraproteiinin imeytyvyys ja ravinteikkuus moninkertaistuu tavalliseen he- raproteiiniin verrattuna, kun disul disidoksia aktivoidaan vapaiksi SH-ryhmiksi patentoidulla menetelmällä. Tutkimusten mukaan SH-ryhmillä on useita ter- veyttä edistäviä ominaisuuksia, muun muassa vahva antioksidatiivisuus eli so- luja suojaava vaikutus.

Erinomainen aminohappokoostumus

Actiwhey-heraproteiinin aminohappokoostumus on jopa täydellisempi kuin kananmunan, jonka proteiinikoostumusta on yleensä pidetty par- haana mahdollisena. Actiwheyssä on runsaasti välttämättömiä amino- happoja ja glutamiinia. Glutamiinilla on vaikutusta lihasten hyvinvointiin ja lihasmassan pysyvyyteen. Ultrasuodatuksen ansiosta Actiwheyssä on tallella runsaasti mineraaleja.

Actiwhey sopii myös monille herkkävatsaisille, sillä se sulaa helpommin ja imeytyy tavallista heraproteiinia nopeammin. Se on täysin lisä- ja säilön- täaineeton sekä vähälaktoosinen (alle 0,2 g päiväannoksessa). Actiwhey sekoittuu helposti niin kaakaoon ja maitoon kuin jogurttiin ja puuroonkin. 

Actiwhey sopii erityisen hyvin proteiinitäydennykseksi:
➤ ikääntyville
➤ laihduttajille
➤ urheilijoille ja kuntoilijoille
➤ sairaille ja toipilaille 

Vain puhtaita suomalaisia raaka-aineita

Actiwheyn raaka-aineena käytetään juuston tuotannossa syntyvää heraa, joka on peräisin pohjoisen Suomen puhtaassa luonnossa laiduntaneiden lehmien maidosta. Heran toimit- taja Kuusamon Juusto Oy käyttää tuotannossaan pääasiassa lähimaatilojen maitoa.

Biomed Oy on kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita jo vuo- desta 1982. Biomed toimii tiiviissä yhteistyössä useiden tutkimuslaitosten, yliopistojen ja lääkäreiden kanssa. www.biomed.

Actiwheyn kehittäjä Uniq Bioresearch Oy on perustettu vuonna 1996. Yhtiö on patentoinut mm. hellävaraisen her- aproteiinin aktivointimenetelmän sekä tähän perustuvan mikrokapselointimenetelmän. www.uniqbioresearch.com

Lisätietoja ja tuotenäytepyynnöt:
Biomed Oy / Birgit Stenroos
puh. +358 400 976 420
birgit.stenroos@biomed.fi
http://www.facebook.com/actiwhey
http://actiwhey.com

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs