Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Vincit mukana uudistamassa yksityisten sosiaali- ja terveyspalvelujen ostotapaa – Apuhaku.fi tuo läpinäkyvyyttä ja säästöjä kunnille ja yksityisille

Vincit

Vincit mukana uudistamassa yksityisten sosiaali- ja terveyspalvelujen ostotapaa – Apuhaku.fi tuo läpinäkyvyyttä ja säästöjä kunnille ja yksityisille

Tiedote.
Julkaistu: 18.09.2014 klo 09:00
Julkaisija: Vincit

Vincit on mukana haastamassa sote-alan perinteiset käytännöt kehittämällä uudenlaista hoiva- ja terveysalan hakupalvelua verkkoon. Kolmen tamperelaisyrityksen ideoima riippumaton ja käyttäjälle maksuton Apuhaku.fi etsii hakuehtoihin sopivan palvelun tai tuotteen ja tekee hintojen vertailemisen helpoksi.

Palvelujen digitalisoituminen pakottaa toimialat uudistumaan ja päivittämään toimintamallejaan vastaamaan tietoyhteiskunnan avoimuutta ja yhteisöllisyyttä. Valta siirtyy yhä enemmän kuluttajalle ja markkinoita jaetaan uudelleen. Syksyllä avautuva Apuhaku.fi yhdistää hoiva- ja terveysalan palvelujen kysynnän ja tarjonnan uudella tavalla tuomalla yksityiset toimijat samaan hakupalveluun.

”Omais- ja kotihoito yleistyvät ja hyvästä palvelusta ollaan yhä valmiimpia maksamaan. Halusimme tarjota helpon ja läpinäkyvän tavan löytää tarvitsemansa apu sekä vertailla hintoja ja kokemuksia palvelun laadusta”, Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen taustoittaa.

Apuhaku.fi palvelee etenkin erityisryhmiä, ikäihmisiä ja heidän omaisiaan. Siitä hyötyvät myös tilapäisesti apua tai apuvälineitä tarvitsevat. Tietoa voi hakea esimerkiksi paikkakunnan, vamman, sairauden, elämäntilanteen tai vaikkapa palvelusetelin käypäisyyden mukaan. Apuhaku.fi laajenee ja monipuolistuu vaiheittain.

”Alkuvaiheessa palvelu listaa halutulla paikkakunnalla palveluun rekisteröityneet terveys- ja hoiva-alan tuotteita, palveluja ja apuvälineitä tarjoavat yritykset. Seuraavassa vaiheessa mukaan tulevat ajankohtaiset uutiset, blogit ja suorat asiakaspalautteet.”

Tähän mennessä palvelussa ovat mukana jo Suomen suurin yksityinen silmäklinikka Medilaser Oy, Härmän kuntokeskus Oy, erityisryhmiä edustava Vammaisfoorumi sekä lukuisa määrä paikallisia hoiva-alan yrityksiä. Tavoitteena on, että palvelusta löytyvät ennen pitkää kaikki palvelusetelituottajat ja alv 0% -palvelua tuottavat yritykset. Hakupalvelun kautta yritykset voivat kertoa palveluistaan ja hinnoistaan, järjestöille portaali toimii tiedotuskanavana. Kuntapäättäjät saavat portaalin kautta tietoa oman alueen yrittäjistä ja kuntalaiset löytävät palvelujen tuottajat nopeammin. 

Apuhaku.fi:n taustavoimissa yhdistyvät tamperelainen sosiaali- ja terveysalan osaaminen ja uusin teknologia. Palvelun tuottaa Hakukolmio Oy, jonka osakkaista Apukolmio Oy on portaalin idean ja sisällön takana. Palvelun koodaa ohjelmistoalan asiantuntijayritys Vincit Oy ja ulkoasusta vastaa Mainostoimisto Värikäs Oy.


Lisätietoja:

Hakukolmio Oy
Toimitusjohtaja Kari Huuskonen
p. 050 555 0022

Vincit Oy
Toimitusjohtaja Mikko Kuitunen
p. 040 589 8316

--

Apuhaku.fi on koko Suomen kattava hoiva- ja terveysalan hakupalvelu. Riippumaton ja käyttäjille maksuton hakukone etsii hakuehtoihin sopivan palvelun tai tuotteen ja tekee hintojen vertailemisen helpoksi. www.apuhaku.fi

Vincit Oy on vuonna 2007 Tamperelainen ohjelmistotalo, jossa työskentelee 106 asiantuntijaa. Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. www.vincit.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs