Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Viikonlopun Naisday Tampere -messuilla esitellään talven ja kevään muotia

Tampereen Messut

Viikonlopun Naisday Tampere -messuilla esitellään talven ja kevään muotia

Tiedote.
Julkaistu: 26.10.2012 klo 22:21
Julkaisija: Tampereen Messut

TAMPERE-TALO ON TÄYNNÄ KAUNEUTTA, KOMEUTTA JA HYVÄÄ OLOA

Huomenna lauantaina 27.10. Tampere-talossa alkavat naiseuden ja hyvinvoinnin Naisday Tampere 2012 -messut. Kaksipäiväinen messutapahtuma tarjoaa runsaasti viihdyttävää ohjelmaa sekä kiinnostavaa tietoa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kauneudesta ja muodista. Tapahtumassa on mukana 90 näytteilleasettajaa, joten kävijöille on luvassa hyviä shoppailumahdollisuuksia. Lauantaina ja sunnuntaina järjestettävän tapahtuman upeissa muotinäytöksissä esitellään huippumerkkien uutuuksia ja tulevan kauden trendejä. Messuilla nähdään myös komea mieskolmikko Veeti Kallio, Sebastian Rejman ja Kalle Kuvaja.

Ihanainen muoti -näytökset esittelevät kauden 2012–2013 muotia, tulevia trendejä ja muotivärejä. Muotinäytöksissä nähdään asukokonaisuuksia useilta huippumerkeiltä, kuten Tommy Hilfigeriltä ja Guessiltä. Muotiliikkeistä mukana ovat myös Boutique Oona, Cotton, Hilden, NP-Collection, Miranella, Olgan Puoti ja Zizzi. Lisäksi kokonaisuutta täydentävät Bianco Footwear ja Timanttiset. Kalle Kuvajan juontamat näytökset toteuttavat Naisday Tampere -messut ja Promodel Oy.


Luonnonkaunis nainen saa uuden lookin Stailauskoulun muuttumisleikissä

Naisday Tampere -messut tarjoavat kaikille kauneudesta, muodista, terveydestä, hyvinvoinnista ja hemmottelusta kiinnostuneille naisille virikkeitä jokapäiväiseen elämään. Luvassa on myös hyödyllistä tietoa kauneudenhoitoon, hyvinvointiin sekä liikuntaan ja ravitsemukseen liittyen. Stailauskoulu järjestää molempina messupäivinä muuttumisleikin, jossa nähdään, miten luonnonkaunis nainen muuttuu stailauksen myötä. Messuvieraat näkevät paikan päällä sekä alkutilanteen että puolen päivän aikana tehdyn stailauksen.


Ohjelma lupaa tietoa suklaan terveysvaikutuksista sekä naurujoogaa arjen stressiin


Ravintoasiantuntija ja suklaa-alkemisti Jaakko Halmetoja käsittelee tietoiskuissaan aihetta Suklaa – pahe vai superravinto. Lisäksi Halmetoja pitää lauantaina ja sunnuntaina esityksen otsikolla Huipputerveellistä herkuttelua. Naurujoogasta arjen stressin helpottajana kertoo Jere Harjula otsikolla Ilme iloiseksi – naurujooga keventää arkea. Kirsi Kontio FM Groupista johdattaa messuvieraat parfyymien maailmaan tietoiskuissaan Parfyymien historian havinaa sekä Tunteita ja tuoksuja. Lisäksi ohjelmassa on positiivisten ajatusten sanansaattajan Kokki-Jussin, Positiivarit Oy:n toimitusjohtajan Jussi Töytärin oivalluksia otsikolla Kun tiedät miksi, keksit aina miten.

Näytteilleasettajien osastoilla messuvieraille on tuote- ja palveluvalikoimien lisäksi tarjolla hyödyllistä tietoa. Messuilla pääsee keskustelemaan esimerkiksi silmäluomileikkauksista alan ammattilaisten kanssa. Silmäluomien alueen kirurgiaan erikoistunut silmätautien erikoislääkäri Outi Hautalahti on mukana messuilla osastolla 111. Uutta mikroverenkierron tehostamiseen kehitettyä Bemer-terapiaa esitellään osastolla 202. Messuilla puhuttavat myös reumaoireiden lääkkeettömillä tukihoidoilla saatavat säästöt (Black Safir, 509). Lisäksi messuilla on esittelyssä erilaiset terveysvaikutteiset ravintolisät sekä laastarit, joita käytetään akupunktiossa ja apuna uniongelmissa (Locco Oy, 707). Tutustu näytteilleasettajien toimittamiin lehdistötiedotteisiin tapahtuman mediasivuilla osoitteessa www.naisdaytampere.fi (Media).


Musiikkimakupaloja molempina messupäivinä – esiintyjinä Veeti Kallio Duo ja Sebastian Rejman

Kaksipäiväinen messutapahtuma lupaa rentoa yhdessäoloa ja iloista tunnelmaa, viihdyttävää ohjelmaa sekä pilkettä silmäkulmaan. Lauantaina 27.10. ohjelma huipentuu Veeti Kallio Duon akustiseen keikkaan klo 16. Makupaloja Veeti Kalliosta saadaan myös lauantaipäivän lomassa klo 11.30 ja klo 14.15 pidettävissä esityksissä. Sunnuntaina 28.10. klo 11.30 ja 14.30 lavalle nousee muusikko Sebastian Rejman.

Tampereen Messut Oy järjestää Naisday Tampere -messut ensimmäisen kerran. Tapahtuma on pidetty Tampereella 13 kertaa aiemmin. Viime syksynä tapahtuman järjestelyistä vastasi Turun Messukeskus Oy. Aiempina vuosina tapahtuman toteutti Interdialogi Oy.

Aiemmista tiedoista poiketen Hanna Skytän luennot ovat peruuntuneet. Tutustu Naisday Tampere -messujen päivitettyyn ohjelmaan osoitteessa www.naisdaytampere.fi (Ohjelma). Naisday Tampere 2012 -messut lauantaina 27.10. ja sunnuntaina 28.10. Tampere-talossa. Messut ovat avoinna klo 10–17. Pääsyliput 12 euroa.


Median akkreditoitumislomake on tapahtuman mediasivuilla osoitteessa www.naisdaytampere.fi (Media).


LISÄTIEDOT: www.naisdaytampere.fi 

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Anne Saarinen, projektipäällikkö, p. 050 357 2342, anne.saarinen(a)tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi 

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs