Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Verkkovalmennus täydentää kustannustehokkaasti fysioterapiaa ja parantaa sen vaikuttavuuden arviointia.

Fysi Partners Finland Oy

Verkkovalmennus täydentää kustannustehokkaasti fysioterapiaa ja parantaa sen vaikuttavuuden arviointia.

Tiedote.
Julkaistu: 19.06.2014 klo 14:13
Julkaisija: Fysi Partners Finland Oy

Fysi Partners ja sähköisiin palvelualustoihin erikoistunut Infit Oy ovat päivittäneet yhteistyösopimustaan ja suunnitelleet uudenlaista, sähköistä palvelukonseptia täydentämään nykyistä palveluvalikoimaa.

– Tällä hetkellä sekä työterveyshuollossa että muussa terveydenhuollossa ollaan aika voimakkaasti siirtymässä sähköiseen palvelutuotantoon perinteisen hoidon täydentäjänä, toteaa Infitin toimitusjohtaja Jari Halonen. Varsinaiseen fysioterapiaan tullaan tulevaisuudessa liittämään uudenlaisia palvelukokonaisuuksia, joista nyt käytössä oleva, sähköisellä alustalla toimiva Terveyskalenteri on yksi esimerkki. Nyt on suunnitteilla uudenlainen konsepti, jolla fysioterapiayrityksen on mahdollista laajentaa palveluvalikoimaansa entisestään. Sähköinen Terveyskalenteri on jo käytössä joissakin Fysi Partnersin yli 220 osakasyrityksissä.

Terveyskalenteri parantaa fysioterapian vaikuttavuuden arviointia, mikä on tärkeää koko alan kannalta.

-Olen käyttänyt vuoden verran aktiivisesti fysioterapeuttien käyttöön suunniteltua Terveyskalenteria ja asiakaspalaute on ollut hyvä, kertoo fysioterapeutti Jari Partanen Karttulan Fysioterapiasta Kuopiosta. Terveyskalenterin avulla fysioterapeutin on helppo koota esim. selkä-, niska- olkapää ym. ryhmiä. - Asiakkaat merkkaavat itse sähköiseen Terveyskalenteriinsa heille suunnitellut harjoitteet ja omaehtoista liikuntaa. Vaikuttavuuden arviointi on selkeää ja helppoa, koska mittarit ovat koko ajan läsnä, toteaa Partanen. Lisäksi verkkovalmennussuhde fysioterapeuttiin on kokonaistaloudellisesti edullinen sekä asiakkaalle että yrittäjälle.

Meneillään olevan Kanta-hankkeen mukaisesti potilasasiakirjat tulevat siirtymään Kelan hallinnoimaan sähköiseen arkistoon noin vuoden kuluttua. Tämä tulee vauhdittamaan muiden sähköisten järjestelmien kehitystä ja lisää tarvetta sähköisille palvelukonsepteille.

Lisätiedot: tj. Aino Sainio, aino.sainio@fpf.fi
puh. 0400-784515  tai 010 327 5220
Fysi Partners Finland Oy on Suomen laajapeittoisin kuntoutusverkosto. Verkostoon kuuluvilla fysioterapia- ja kuntoutusyrityksillä on AVI:n toimilupa, potilasasiamies ja potilasvakuutukset kunnossa. Yrityksiä on mukana jo yli 220. Hoitopisteiden määrä lähentelee pian kolmeasataa ja on hyvässä kasvussa. Yrityksissä työskentelee yhteensä pitkälti yli 1.000 fysioterapeuttia ja lisäksi muuta henkilökuntaa.  Yritys on perustettu v. 2008.  http://www.fysipartners.fi/Hoitopaikat
Mediatiedotteet löytyvät myös osoitteesta: http://www.fysipartners.fi/Etusivu

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs