Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Veeti Kallio Duo viihdyttää lokakuisilla Naisday Tampere -messuilla

Tampereen Messut

Veeti Kallio Duo viihdyttää lokakuisilla Naisday Tampere -messuilla

Tiedote.
Julkaistu: 10.09.2012 klo 16:36
Julkaisija: Tampereen Messut

IHANAINEN MUOTI -NÄYTÖKSET ESITTELEVÄT KAUDEN TRENDIT

 Tampere-talossa lauantaina ja sunnuntaina 27.–28.10.2012 järjestettävät uudistuneet Naisday Tampere -messut lupaavat kävijöille kaksi päivää kuplivaa tunnelmaa, viihdyttävää ohjelmaa ja houkuttelevia ostosmahdollisuuksia. Syksyn tapahtumatarjonnan valopilkku Naisday Tampere on kaikenikäisille naisille suunnattu messuviikonloppu, joka keskittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tapahtuman Ihanainen muoti -näytökset esittelevät kauden trendejä ja ideoita pukeutumiseen. Lauantai-iltapäivän ohjelman kruunaa Veeti Kallio Duon akustinen keikka.

– Naisday Tampere -messujen upeat muotinäytökset lupaavat kävijöille katsauksen talven ja kevään trendeihin sekä muotiväreihin. Näytöksissä nähdään asukokonaisuuksia useilta huippumerkeiltä, kuten Tommy Hilfigeriltä ja Guessiltä. Muotiliikkeistä mukana ovat myös Cotton, Oui&Eve ja Boutique Sinulle, Hilden ja NP-Collection. Toteutamme näytökset yhteistyössä Promodel Oy:n kanssa ja juontajana nähdään Kalle Kuvaja, kertoo Tampereen Messut Oy:n projektipäällikkö Anne Saarinen.

Tapahtuma tarjoaa kaikille kauneudesta, muodista, terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille naisille virikkeitä jokapäiväiseen elämään. Luvassa on muotia, hemmotteluhoitoja ja monipuolista tietoutta niin kauneudenhoidosta kuin myös liikunta- ja ruokatrendeistä. Messuviikonloppuna nautitaan myös yhdessäolosta ja monipuolisesta ohjelmasta. Lauantaina 27.10. esiintyy karismaattinen Veeti Kallio Duo.

Suomen ensimmäinen Detox-kirja esillä messuilla – Entä onko suklaa pahe vai superruoka?

Molempina messupäivinä ravitsemus- ja elämäntapakonsultti Hanna Skyttä puhuu aiheesta Detox – energiaa ja kauneutta kehon puhtauden kautta. Myynnissä on myös Skytän kirjoittama Suomen ensimmäinen Detoxia käsittelevä kirja, joka ilmestyy syyskuussa Gummeruksen kustantamana. Ravintoasiantuntija ja suklaa-alkemisti Jaakko Halmeoja puolestaan valottaa messuvieraille suklaan saloja otsikolla Suklaa – pahe vai superruoka.

Naurujoogaa ja positiivisia ajatuksia lääkkeeksi arjen stressiin

Ilme iloiseksi – naurujooga keventää arkea esittelee messuvieraille Jere Harjulan opastuksella, miten naurujooga helpottaa arjen stressiä. Lisäksi ohjelmassa on positiivisten ajatusten sanansaattajan Kokki-Jussin, Positiivarit Oy:n toimitusjohtajan Jussi Töytärin oivalluksia otsikolla Kun tiedät miksi, keksit aina miten. Messuilla kuullaan myös kiinnostavia tietoiskuja tunteista ja tuoksuista sekä parfyymien historiasta.

Naisday Tampere 2012 -messut lauantaina 27.10. ja sunnuntaina 28.10. Tampere-talossa. Paikka: Messut avoinna klo 10–17. Pääsyliput 12 euroa.

TähtiUutiset: Lue Tampereen Messut Oy:n projektipäällikön Anne Saarisen haastattelu ”Naisday Tampere 2012 on syksyn valopilkku” Tampereen Messujen verkkolehdestä: www.tahtiuutiset.fi.

LISÄTIEDOT: www.naisdaytampere.fi

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, www.tahtiuutiset.fi
Anne Saarinen, projektipäällikkö, p. 050 357 2342, anne.saarinen@tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, tanja.jarvensivu@tampereenmessut.fi
Meri Mattila, viestintäassistentti, p. 0400 914 877, meri.mattila@tampereenmessut.fi

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs