Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Varkauden Taulumäen apteekille palkinto osaamisen kehittämisestä

Farmasian Oppimiskeskus Ry

Varkauden Taulumäen apteekille palkinto osaamisen kehittämisestä

Tiedote.
Julkaistu: 14.11.2014 klo 17:00
Julkaisija: Farmasian Oppimiskeskus Ry

 

Farmasian Päivät 14–16.11.2014

Farmasian oppimiskeskus palkitsee tänä vuonna Taulumäen apteekin työyhteisön hyvinvointia ja osaamisen kehittämistä edistävällä Oppiva työyhteisö -palkinnolla.

Valintaraati perustelee valintaansa sillä, että Taulumäen apteekissa osataan järjestelmällisesti sekä kehittää, että jakaa osaamista. Apteekissa on saavutettu korkea työmotivaatio keskustelemalla avoimesti, antamalla kaikille selkeät vastuualueet sekä mahdollisuudet niiden kehittämiseen. Apteekki on myös osoittautunut aktiiviseksi terveysalan toimijaksi paikkakunnallaan.

Taulumäen apteekin koulutusproviisori Ismo Kivi painottaa erityisesti jatkuvan kouluttautumisen sekä osaamisen jakamisen tärkeyttä työyhteisön motivaation ja hyvinvoinnin kannalta. Näin apteekki voi tarjota myös asiakkailleen parasta palvelua.

Tietoa jaeteen apteekin sisäisillä ilmoitustauluilla sekä työyhteisön omissa säännöllisesti pidettävissä koulutuksissa ja kokouksissa. Ismo Kivi mainitsee erityisesti apteekin intranetiin luodun ”onnistumisten-viestiketjun”, johon jokainen työntekijä kirjaa ainakin yhden onnistumisen joka viikko.

- Onnistumiset ovat positiivisia tilanteita asiakaspalvelussa, työkavereiden kesken tai sidosryhmien kanssa, jotka työntekijä haluaa jakaa muille. Jokainen oppii aivan varmasti uutta lukiessaan toisten onnistumisia!

Kivi nostaa apteekkari Helena Toivakan osaamisen kehittämisen mahdollistajaksi Taulumäen apteekissa.

-Apteekkarimme on tartuttanut meihin positiivisen pöhinän sytyttämällä jokaiseen sisäisen motivaation ja halun kehittyä, mikä on välttämätöntä oppimiselle. Hän opettaa omalla esimerkillään jakamaan tietoa ja vastuuttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme ja myös toisiamme niin kuin haluaisimme itseämme palveltavan.

 

Taulumäen apteekki vastaanottaa 3000 euron suuruisen Oppiva työyhteisö -palkinnon Farmasian Päivillä 14–16.11.2014.

Oppiva työyhteisö -palkinto jaetaan tänä vuonna toistamiseen.

Oppiva työyhteisö -palkintostipendin myöntää Suomen messusäätiö ja jakaa hakemusten perusteella Farmasian oppimiskeskus. Valintaraati koostuu farmasian alan ammattilehtien päätoimittajista ja Farmasian oppimiskeskuksen asiantuntijoista. Tunnustuspalkinto jaettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa.

Palkinnolla kannustetaan lääkealan työyhteisöjä kehittämään osaamistaan ja hyödyntämään sitä asiakkaiden parhaaksi. Palkinto myönnetään työyhteisölle, jossa panostetaan suunnitelmallisesti osaamisen kehittämiseen sekä ylläpidetään työhyvinvointia ja kehitysmyönteisyyttä. Palkittava työyhteisö tarjoaa asiakkailleen lisäarvoa tuottavia palveluita, kehittää lääkealan ammattilaisen asiantuntijaroolia sekä on aktiivisesti vuorovaikutuksessa eri sidosryhmiensä kanssa.

Lisätietoja: proviisori Ismo Kivi p. 044 5298975, apteekkari Helena Toivakka p. 050 5226576

toiminnanjohtaja FOK Nina Sevón-Vilkman p. 050 3570004

Farmasian oppimiskeskus ry (FOK) on yhdeksän lääkealan toimijan muodostama yleishyödyllinen yhteisö. Oppimiskeskuksen tavoitteena on tuottaa laadukasta ja oppimista aktivoivaa koulutusta ja kannustaa osallistujia elinikäiseen oppimiseen ja opiskeluun. Farmasian oppimiskeskus järjestää vuosittain farmasian alan suurimman täydennyskoulutustapahtuman Farmasian päivät.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs