Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Uutuuskirja äideille ja äidiksi tuleville – mukana webinaaritallenteen linkki

Fitra Oy

Uutuuskirja äideille ja äidiksi tuleville – mukana webinaaritallenteen linkki

Tiedote.
Julkaistu: 12.01.2017 klo 12:12
Julkaisija: Fitra Oy

Mari Stenmanin uutuuskirja Liikkuvan äidin hyvinvointi tarjoaa viimeisimmän tutkitun tiedon äitiydestä. Kirja esittelee hyvinvoinnin rakennuspalikat naisen elämässä ainutlaatuisen ja haastavan ajanjakson aikana. Tiedot ja suositukset perustuvat tämän hetken parhaaseen tutkimusnäyttöön, joka on popularisoitu helppolukuiseksi ja ymmärrettäväksi paketiksi.

– Kirja kertoo tutkittuun tietoon pohjautuen ja käytännönläheisin esimerkein, miten liikkumisen, ravinnon ja levon optimointi raskausaikana ja synnytyksen jälkeen lisää terveyttä, energisyyttä ja suorituskykyä. Samalla tiedostan toki elämän monimutkaisuuden. Liikkumisen, ravinnon ja levon pyhä kolminaisuus toimii täydellisesti äideillä vain Instagram-kuvissa. Kannustankin täydellisyyden sijaan tasapainoon, liikuntafysiologi ja fysioterapeutti Mari Stenman toteaa.

Kirja ilmestymisen kunniaksi järjestettiin webinaari, joka käsitteli kirjan ydinaiheita. Webinaarissa käytiin läpi mm. fyysisen hyvinvoinnin kulmakivet sekä liikunnan, ravinnon ja levon merkitys raskausaikana ja äitiyden aikana. Mukana olivat myös TOP 3 hyvinvointivinkit niin odottajalle kuin äidille.

Reilun 30 minuutin webinaaritallenne löytyy osoitteesta:
www.youtube.com/watch?v=b8-hspdxpHU&feature=youtu.be

Voit hyödyntää webinaarisisältöä artikkeleissa ja julkaisuissa. Lisätietoa Mari Stenmanilta.

Mari Stenman on fysioterapeutti ja liikuntafysiologi. Liikuntatieteiden maisteri on työskennellyt hyvinvointialalla parikymmentä vuotta. Mari on osa Jyväskylän Yliopiston Childhood health & active living -tutkimusryhmää. Kahden lapsen äiti pitää myös suosittua blogia ”Äitiys liikuttaa”.

 

Liikkuvan äidin hyvinvointi -näytekirjat ja sähköiset vedokset:
Kalle Kotiranta, 040 502 2786, kalle.kotiranta@fitra.fi

Kirjailijan yhteystiedot:
Mari Stenman, 040 162 2326, mari.stenman@gmail.com

 

 

Liitetiedostot

Fitra Oy on laadukkaiden hyvinvointi- ja liikuntasisältöjen kustantaja ja tuottaja. Yhtiö kustantaa kirjoja, oppaita ja materiaaleja sekä tuottaa erilaisia hyvinvointisisältöjä sähköisiin kanaviin.

www.fitra.fi 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs