Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » UUTTA SÄRMÄÄ IMUREIHIN Puzer esittelee uuden sukupolven Eevan ja Easyn

Puzer

UUTTA SÄRMÄÄ IMUREIHIN Puzer esittelee uuden sukupolven Eevan ja Easyn

Tiedote.
Julkaistu: 17.03.2015 klo 10:00
Julkaisija: Puzer

Puzer-keskuspölynimureita valmistava KP-Tekno Oy tuo 1.4. alkaen markkinoille uuden sukupolven Eeva2 ja Easy2 keskuspölynimurit. Molemmat mallit ovat saaneet uudistetun designin ja nykyaikaisemman värityksen. Näitä imureita ei piiloteta komeroon tai pannuhuoneeseen!

Puzer keskuspölynimurit ovat kotimaisia avainlipputuotteita, jotka ovat suunniteltu kestämään vuosien käytön. Uuden sukupolven Eeva2 ja Easy2 ovat ominaisuuksiltaan tuttua Puzer laatua, mutta uudistunut design tuo malleihin uutta särmää.

Omakotitaloasujan ensisijainen valinta on muotoilultaan tyylikäs ja kooltaan pieni Puzer Eeva2, ulospuhalluksella varustettu tehopakkaus.

Kerros- ja rivitaloasujan imurointihuolet ratkaisee markkinoiden hiljaisimpiin kuuluva Puzer Easy2. Se on varustettu vesipestävällä HEPA 12 -suodattimella ja sopii kohteisiin, joihin ulospuhallusta ei helposti voida rakentaa.

Molempien imureiden erikoisominaisuutena on suuri kahdeksan litran pölypussi, jonka läpi imurin ilmavirta kulkee. Voimakas imuilmavirta tiivistää pölyä, joten imureiden pölypussiin mahtuu jopa 60 l pölyä eli noin kolme kertaa tavallisen keskuspölynimurin säiliön verran. Käytöstä riippuen pölypussin vaihtoväli on jopa 6-12 kuukautta. Voimakas imuilmavirtaus ohjaa pölyä niin, että pölypussillinen keskuspölynimuri säilyttää imutehonsa aina siihen asti, kunnes pussi on täynnä.

Tekniset tiedot:

Puzer Eeva2: moottoriteho 1200 W, imuteho 550 W, ilmamäärä 165m3, alipaine 28 kPa, käyntiääni < 60 dB(A), suojausluokka IPX0, kotelo palosuojattua PC/ABS-muovia, korkeus/leveys/syvyys 33/46/22 cm.

Puzer Easy2: moottoriteho 1200 W, imuteho 550 W, ilmamäärä 165 m3/h, alipaine 28 kPa, käyntiääni 63 dB(A), suojausluokka IPX0, kotelo palosuojattua PC/ABS-muovia, korkeus/leveys/syvyys 46/46/20 cm, HEPA 12 –allergiasuodatin kerää 99% kaikista haitallisista hiukkasista 0,15 mikrometrin kokoon saakka.

Lisätiedot:

KP-Tekno Oy, toimitusjohtaja Kari Kakko, Puh. 050 577 4220, kari.kakko@puzer.fi www.puzer.fi

Katso Puzer esittelyvideo, haastattelijana Laura Ruohola: Videolinkki

Liitetiedostot

KP-Tekno Oy on Suomen johtava keskuspölynimureita suunnitteleva, valmistava ja markkinoiva yritys. Puzer-tuotemerkillä myytävä keskuspölynimuri on Suomen suosituin keskuspölynimurimerkki. KP-Tekno on perustettu vuonna 1989, ja sen liikevaihto 2014 oli noin 1,5 M€. KP-Teknon tuotanto-, varasto- ja toimistotilat sijaitsevat Kirkkonummen Masalassa. KP-Tekno Oy on osa suomalaista Stephen Industries Inc Oy –konsernia. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs