Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Uusittu Rokote.fi-sivusto: Käytännön vinkkejä ja asiantuntevia neuvoja huolettomammalle matkalle

GlaxoSmithKline Oy

Uusittu Rokote.fi-sivusto: Käytännön vinkkejä ja asiantuntevia neuvoja huolettomammalle matkalle

Tiedote.
Julkaistu: 20.01.2012 klo 10:12
Julkaisija: GlaxoSmithKline Oy

Matkailijoiden suosima Rokote.fi tarjoaa nyt entistä helpommin tietoa, jonka avulla maailmanmatkaajan on helpompi pysyä terveenä reissussa. Uudistuneelta sivustolta löytyy laajennetut oppaat rokotteilla ehkäistävistä taudeista ja rokottamisesta.

Helppokäyttöinen ja raikas Rokote.fi-sivusto sisältää kolme eri rokotusopasta: lapsille, aikuisille ja matkailijoille. Rokotusoppaista voi oman elämäntilanteensa mukaan hakea ajan tasalla olevaa tietoa rokotuksista, niillä ehkäistävistä taudeista sekä rokotusohjelmasta.

Mietitkö, mitä rokotuksia matkakohteessasi tarvitaan?

Matkalle valmistautuva löytää maakohtaiset rokotussuositukset kätevästi heti etusivulta. Sivustolta voi myös helposti etsiä itseään lähimpänä sijaitsevan rokotusaseman.

Laajennetusta matkailijan rokoteoppaasta löydät käytännönläheistä tietoa eri puolilla maailmaa uhkaavista tartuntataudeista sekä niiltä suojautumisesta. Reissuun valmistautuvaa varten on kerätty myös asiantuntevia vinkkejä siitä, miten välttää yleisimmät terveysriskit, pysyä terveenä ja nauttia lomasta.

Rokote.fi-sivustolta löydät vastaukset suomalaisten yleisimpiin rokotekysymyksiin, kuten:

  • Mistä voi selvittää, mitä rokotteita on saanut ja ovatko ne voimassa?
  • Mitä rokotuksia matkalla tarvitaan, ja missä vaiheessa ne tulisi ottaa?
  • Entä jos rokotussarja on jäänyt kesken, viivästynyt tai ei muista mitä rokotuksia on saanut?

Rokote.fi on THL:n ohella Suomen suosituin matkailuterveyden tiedonlähde.[i] Kaikki sivustolla julkaistavat rokotussuositukset perustuvat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen virallisiin suosituksiin.

 

Kattava tietopaketti rokotuksista 

Lisäksi sivustolta löytyy lasten rokoteopas, josta saat kätevästi tietoa kansallisesta rokotusohjelmasta: mitä rokotteita ohjelmaan kuuluu ja minkä ikäisenä rokotukset annetaan. Aikuisten rokotusoppaassa kerrotaan mm. tehosterokotuksista, joista aikuisiällä on itse huolehdittava.

Oppaista löydät tietoa myös rokotusohjelmaa täydentävistä rokotteista sekä yleisimmistä ehkäistävissä olevista lasten ja aikuisten infektiotaudeista.

Rokote.fi:ssä voit tutustua myös siihen, kuinka rokotteita kehitetään ja tutkitaan, sekä perehtyä rokotteiden ja suomalaisen rokotusohjelman historiaan.

 

Rokote.fi

Rokote.fi-sivusto on vuodesta 2004 asti välittänyt suomalaisille ajankohtaista ja viranomaissuosituksiin perustuvaa tietoa rokottein ennaltaehkäistävistä taudeista, kansallisesta rokotusohjelmasta ja matkailijoiden rokotuksista.

 

Joka viikko noin 7000 kävijää löytää sivustolta tarvitsemansa tiedon matkailuterveydestä tai vastauksen mieltään askarruttaviin rokotekysymyksiin.

 

Tutustu sivustoon osoitteessa www.rokote.fi.

 

 

GlaxoSmithKline on lääkealan edelläkävijä. Keskitymme alkuperäislääkkeiden, rokotteiden ja itsehoitolääkkeiden kehittämiseen, tuotantoon ja markkinointiin. Tärkeimmät terapia-alueemme ovat hengitystie-, keskushermosto-, infektio- ja syöpäsairaudet. Lisätietoja GSK:sta: www.gsk.fi ja www.gsk.com.

 

 

Lisätiedot:

 

Head of Medical Affairs Taneli Puumalainen, GlaxoSmithKline, 010 30 30 428.

 

 [i] 63 % vastaajista haki matkalla tarvittavista rokotteista tai lääkityksestä tietonsa Rokote.fi-sivuilta tai THL:n sivuilta. Toiseksi suosituin tiedonlähde oli oma terveysasema ja kolmanneksi matkanjärjestäjät. (10/2010, Research Insight Finland, n=1070)

 

1/2012, FIN/VAC/0001/12

Liitetiedostot

GlaxoSmithKline on lääkealan edelläkävijä. Keskitymme alkuperäislääkkeiden, rokotteiden ja itsehoitolääkkeiden kehittämiseen, tuotantoon ja markkinointiin. Tärkeimmät terapia-alueemme ovat hengitystie-, keskushermosto-, infektio- ja syöpäsairaudet. GSK toimii yli sadassa maassa, ja pääkonttorimme sijaitsee Lontoossa. Lisätietoja GSK:sta www.gsk.fi. Osoitelähteet: ePressi.com ja Terveystoimittajat ry:n osoitelistat

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs