Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Uusien sijaisvanhempien rekrytointikampanja Ajoissa kotiin avataan Lahdessa 3.9.2016

Lahden kaupunki

Uusien sijaisvanhempien rekrytointikampanja Ajoissa kotiin avataan Lahdessa 3.9.2016

Tiedote.
Julkaistu: 30.08.2016 klo 08:48
Julkaisija: Lahden kaupunki

Ajoissa kotiin – kampanja on Perhehoitoliiton koordinoima uusien sijaisvanhempien rekrytointikampanja. Kampanja-aika on 3.-18.9.2016. Tänä vuonna valtakunnallinen kampanja avataan Lahdessa:

Aika: 3.9.2016 klo 13.30–15.30
Paikka: Vaahterasali, Aleksanterinkatu 26, Lahti

Kaupungin puolesta tervehdyksensä tuo Lahden kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, kansanedustaja Mika Kari (sd.) ja Perhehoitoliiton puolesta Kymenlaakson perhehoitajien puheenjohtaja, sijaisäiti Minna Ahokas.

Sijaisperheen arkeen tutustumme taiteen keinoin yhdessä Lahden tarinateatterin kanssa. Ennen esitystä ja sen jälkeen keskustelemme mielellämme kanssanne sekä sijaisvanhemmuudesta että vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista. Tapahtumassa esittäytyvät Lahden seudullisen perhehoidon lisäksi Päijät-Hämeen sijaisvanhemmat ry, PePPi -hanke ja sijaisperheen tukihenkilötoiminta sekä Lahden lapsiperhepalveluiden tukiperhe- ja tukihenkilötoiminta.

Tervetuloa tapahtumaan!

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Johtava sosiaalityöntekijä Annakaisa Suokas, 050-3987440, annakaisa.suokas@lahti.fi

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs