Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Uusi siirrettävä Linda MFP26-1290 ilmanjäähdytin

Scanoffice Oy

Uusi siirrettävä Linda MFP26-1290 ilmanjäähdytin

Tiedote.
Julkaistu: 21.06.2012 klo 08:53
Julkaisija: Scanoffice Oy

Siirrettävien ilmanjäähdyttimien kysyntä kasvaa. Lämpimät kesät ja mukavuudenhalu ovat lisänneet paitsi kiinteästi asennettavien, myös siirrettävien ilmanjäähdytinten kysyntää. Laitteita tarvitaan niin liike- ja konttoritiloissa kuin asuintaloissa. Siirrettävä ilmanjäähdytin ei vaadi kylmäasentajaa ja laite on siirrettävissä huoneesta tai rakennuksesta toiseen.

Scanoffice Oy on tänäkin vuonna kasvattanut siirrettävien ilmanjäähdytinten mallistoaan yhdellä uudella tuotteella. Linda MFP26-1290 on edullinen pienikokoinen siirrettävä, joka tuo nopeaa helpotusta sinne, missä kuumuus ja kosteus on ongelma. Se viilentää miellyttävästi vaikkapa makuuhuoneessa ja kesäkuumalla se on toimistossa ehdoton työkaveri. Myös kodin ja toimiston ATK-laitteet toimivat varmemmin sopivassa lämpötilassa. Laitteen jäähdytysteho on 2,6 kW, paino 24 kg leveys 42 cm syvyys 30,5 cm ja korkeus vain 64 cm.

Linda täydentää Scanofficen laajaa siirrettävien laitteiden valikoimaa, jonka tähän asti suosituimmat mallit ovat olleet italialaisen Argon Optimo, Ultra ja Ulisse. Katso lisätietoja uudesta Linda-ilmanjäähdyttimestä sekä Scanofficen muusta laajasta valikoimasta: www.scanoffice.fi.   

Liitetiedostot

Scanoffice Oy on eräs Pohjois-Euroopan suurimmista ilmastointilaitteiden ja ilmalämpöpumppujen maahantuonti- ja tukkuliikkeistä. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa kylmä- ja LVI-alan urakoitsijoista, ja toimimme koko Skandinavian alueella. Maahantuonnin ja tukkukaupan lisäksi palveluihimme kuuluvat myös jälleenmyyjien koulutus, takuuasioiden käsittely sekä erilaiset varaosa– ja tarvikepalvelut. Valitsemme tuotevalikoimaamme ainoastaan alan parhaat ja luotettavimmat merkkituotteet. Laadun ja tehokkuuden varmistamiseksi testaamme tuotteet aina itse, sekä osan yhteistyössä VTT:n kanssa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs