Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Uusi koulutusmuoto työelämässä toimineille korkeakoulutetuille

Tampereen ammattikorkeakoulu

Uusi koulutusmuoto työelämässä toimineille korkeakoulutetuille

Tiedote.
Julkaistu: 04.05.2016 klo 11:45
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulussa on käynnissä haku ensimmäisiin syksyllä alkaviin erikoistumiskoulutuksiin. Ne ovat uusi koulutusmuoto korkeakouluissa tutkinto- ja täydennyskoulutuksen rinnalla. Erikoistumiskoulutukset on suunnattu korkeakoulututkinnon suorittaneille jo työelämässä toimineille henkilöille ja ne on tarkoitettu suoritettavaksi työn ohessa. Minimilaajuus koulutuksilla on 30 opintopistettä.

Järjestettävistä erikoistumiskoulutuksista sovitaan valtakunnallisessa sopimusmenettelyssä korkeakoulujen kesken, ja sopimukseen kirjattavat osaamistavoitteet suunnitellaan yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän edustajien kanssa.

TAMKissa käynnistyy syksyn aikana kaksi erikoistumiskoulutusta: Haavahoidon asiantuntija ja Huomisen matkailukohde. Vuoden kestäviin koulutuksiin voi hakea toukokuun aikana. Lisäksi keväällä 2017 aloitetaan Kyberturvallisuuden erikoistumiskoulutus.

Asiantuntijuus edellä

TAMKissa käynnistyvien erikoistumiskoulutusten tavoitteena on yksilöiden ja organisaatioiden osaamisen vahvistaminen. Haavahoidon edistynyt asiantuntijaosaaminen edellyttää tietoa haavojen etiologiasta, riskien tunnistamisesta ja kroonisten haavojen ennaltaehkäisystä sekä haavan paranemisesta ja siihen vaikuttavien tekijöiden ymmärtämisestä. Lisäksi asiantuntijalla tulee olla taitoa työyksikön ja organisaation haavahoidon osaamisen kehittämiseen näyttöön perustuen.

Huomisen matkailukohde -erikoistumiskoulutuksen tavoitteena on kehittää matkailualaa tulevaisuuden näkökulmasta. Koulutukseen osallistujien kansainvälisyysosaaminen vahvistuu ja tulevaisuuteen varautuminen paranee digitalisaation monipuolisen hyödyntämisen sekä elämysten tuotteistamis- ja markkinointiosaamisen, liiketoimintaosaamisen ja matkailun asiakkuuksien johtamisen kehittyessä.

 

Lisätietoja

Tiina Hakkarainen, kehittämispäällikkö, puh. 050 563 5572
Tuula Malo, suunnittelija, puh. 050 359 8297

www.tamk.fi/erikoistumiskoulutukset

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs