Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Uusi Elivo Ihoravinne rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle

Uusi Elivo Ihoravinne rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle

Tiedote.
Julkaistu: 24.02.2016 klo 08:30
Julkaisija: Midsona Oy

Elivo Ihoravinne on koostumukseltaan täysin uusi ravintolisä kotimaisen Elivon hyvinvointituoteperheeseen. Se tasapainottaa ja tervehdyttää rasvaista ja epäpuhdasta ihoa sisältäpäin. Elivo Ihoravinne -kapselit sisältävät laktoferriiniä, B-vitamiinia ja sinkkiä. Tuote on saatavana apteekeista maaliskuusta alkaen. 

Rasvainen ja epäpuhdas iho voi vaivata niin teini-ikäisenä kuin aikuisenakin. Se on myös usein naisten yleisimmäksi koettu iho-ongelma. Ihoon vaikuttavat monet asiat: perimä, ruokavalio, hormonaaliset tekijät ja stressi. Monipuolinen ruokavalio, säännöllinen liikunta, riittävä yöuni ja kohtuullisena pysyvä stressitaso ovat ihon ja koko kehon elinvoiman salaisuus. 

Elivo Ihoravinne -kapselit tasapainottavat ja tervehdyttävät rasvaista ja epäpuhdasta ihoa puhdistamalla sitä sisältäpäin. Jo kahden viikon käyttö voi saada aikaan näkyviä tuloksia. Ravintolisä sisältää iholle ihanteellisia ainesosia: anti-inflammatorista antioksidanttia nimeltä laktoferriini sekä elinvoimaisen ihon rakennuspalikoita: biotiinia, sinkkiä, riboflaviinia ja niasiinia.

Laktoferriinillä on tulehdusta ehkäisevä vaikutus, ja se vähentää ihon punoitusta. Samalla se estää haitallisten mikrobien kasvua iholla. Laktoferriinin antioksidanttinen vaikutus nopeuttaa myös ihovaurioiden korjaantumista. Elivo Ihoravinteen sisältämät biotiini (50 µg), sinkki (1,5 mg) sekä riboflaviini (B2-vitamiini) ja niasiini (B3-vitamiini) auttavat ihoa pysymään normaalina. 

Elivo Ihoravinne on hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton. Tuotteen annostus on yksi kapseli päivässä. Ihoravinnetta ei suositella käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana. 

Vinkit elinvoimaiselle iholle

  • Ihon säännöllinen puhdistus auttaa vähentämään talin määrää, ihon tulehdusreaktioita sekä ihosolujen kerrostumista.
  • Puhdista iho aamuin illoin Elivo Puhdistusvaahdolla ja viimeistele puhdistus Elivo Kasvovedellä.
  • Ihon kosteuttaminen ei lisää rasvoittumista, joten levitä kasvojen iholle puhdistuksen jälkeen kerros geelimäistä Elivo 24 h Syväkosteuttavaa kasvovoidetta, jonka sisältämä maitohappo ylläpitää ihon luonnollista suojavaippaa.
  • Kuorinta kirkastaa kasvojen ihoa, sillä se vähentää hetkellisesti rasvaisuutta sekä poistaa kuollutta solukerrosta. Käytä tarvittaessa Elivo Kuorintageeli kasvoille -tuotetta 1–2 kertaa viikossa.
  • Säännöllinen puhdistus ja kosteutus yhdessä Elivo Ihoravinteen kanssa tervehdyttää rasvaista ja epäpuhdasta ihoa. Kapselien sisältämät ainesosat hillitsevät haitallisten, tulehdusta aiheuttavien mikrobien kasvua, ravitsevat ihoa sisältäpäin ja auttavat ihoa pysymään normaalina.
  • Kotona tapahtuvaa ihonpuhdistusta helpottaa säännöllinen käynti kosmetologilla.
  • Joskus säännöllinen ihonhoito yhdessä terveiden elintapojen kanssa ei nujerra näppyjä. Tällöin on hyvä selvittää lääkärin kanssa mahdollinen iho-ongelman aiheuttaja.

Tuotetiedot: Elivo Ihoravinne, 40 kapselia, hinta noin 25 euroa

Liitetiedostot

Lisätiedot:

Midsona Oy, www.midsona.fi
Kaisa Mikkola, tuoteryhmäpäällikkö
Kaisa.mikkola@midsona.fi, 040 150 3986

Kuluttajatiedustelut:
Midsona Oy, 020 743 4755

Viestintä ja tuotenäytteet:
Rianno Communications Oy
Karri Harju, viestintäkonsultti
karri.harju@rianno.fi, 044 201 1077

Elivo on kotimainen apteekeissa myytävä hyvinvointituoteperhe, joka on kehitetty eri alojen asiantuntijoiden kanssa huomioiden suomalaisten kuluttajien tarpeet. Elivo on Midsona Finland Oy:n tuotemerkki. Midsona Finland Oy kuuluu Midsona AB terveyskonserniin, joka on yksi Pohjoismaiden johtavista itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä. Konsernin toiminta perustuu pitkään kokemukseen ja ammattitaitoon toimialalla sekä sen edustamiin hyvin tutkittuihin ja luotettaviin tuotteisiin. www.midsona.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs