Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Uusi ammattimaisuuteen panostava Crestin kamppailusali rakenteilla

Crest Oy

Uusi ammattimaisuuteen panostava Crestin kamppailusali rakenteilla

Tiedote.
Julkaistu: 17.04.2015 klo 12:06
Julkaisija: Crest Oy

 

Suomalaisen kamppailu-urheilutuotteen Crest – Professional Fighting Gearin rinnalle rakennetaan uusi kamppailusali, joka kantaa nimeä Crest – Professional Fighting Center.

Toimintaa lähtevät pyörittämään Mikko Blom ja Ari Pitkänen. Lisäksi BJJ:n päävalmentajaksi on nimetty Jyri Manninen.

Kamppailusalin tavoitteena on panostaa vahvasti ammattimaisuuteen ja tätä kautta myös kilpailumenestykseen muodostumalla Suomen menestyneimmäksi kamppailusaliksi: Thainyrkkeilypuolta lähtevät vetämään Mikko Blom (3 * SM-1) ja Ari Pitkänen (ISKA-liiton ammattilaisten Euroopan mestari ja moninkertainen amatöörien arvokisamitalisti). BJJ-puolen päävalmentaja Jyri on saavuttanut ottelu-urallaan useita arvokisamitaleja, joista parhaimpana saavutuksena voidaan pitää NO-GI säännöillä oteltua maailmanmestaruutta mustavöisten Master-sarjassa. Hänelle on myös myönnetty mustavyö Demian Maian toimesta. Crestin kamppailusalin tavoite on kouluttaa valmentajia säännöllisesti ja hakea heille oppia myös muilta saleilta. Lisäksi salilla on tarkoitus järjestää leirityksiä säännöllisesti.

Salin toimintaan on tarkoitus kehittää managerointiosaamista, jonka kautta luodaan hyvät suhteet ulkomaalaisiin organisaatioihin. Lisäksi salilla aiotaan panostaa alusta asti myös psyykkiseen valmennukseen, josta vastaa psykologi Jaana Blom. Hän on myös saavuttanut thainyrkkeilyssä PM-kultaa. Jaana osallistuu myös thainyrkkeilyvalmennukseen.

Sali aloittaa pientä toimintaa jo toukokuun alussa, jolloin saliin perustaan Crestin kamppailutarvikekauppa. Alkeiskurssilla aloittavat BJJ (4.5.2015) ja thainyrkkeily (5.5.2015). Tällä hetkellä Crest kuitenkin pyörittää thainyrkkeilyn alkeiskurssia ensimmäistä kertaa Vantaalla, Tikkurilan Urheilutalolla. 

Viralliset avajaiset ovat syksyllä, jolloin olisi tarkoitus aloittaa myös vapaaottelu. Kyseiseen pestiin etsitään edelleen osaavaa ja motivoitunutta päävalmentajaa.

Facebook: www.facebook.com/crestpfc

 

Liitetiedostot

Crest Oy on vuonna 2008 perustettu kotimainen yritys. 

Tuomme maahan ja tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia kamppailu-urheiluvarusteita, jotka kykenevät kilpailemaan markkinoilla hinnalla ja ennen kaikkea laadulla. Tuomme markkinoille tuotteita ensisijaisesti thainyrkkeilyyn, potkunyrkkeilyyn, nyrkkeilyyn ja vapaaotteluun.

Olemme kiinteästi yhteydessä tuottajaportaaseemme, mikä mahdollistaa tehokkaan tuotekehittelyn ja profiloidut tuotteet erilaisille käyttäjille, erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Tuotekehittelyssä käytämme välineenä käyttäjiltä saamiamme mielipiteitä, palautetta ja kehitysehdotuksia. Toimimme lisäksi tuotekehittely-yhteistyössä aktiivisesti eri kamppailu-urheilijoiden kanssa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs