Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Uudistunut TENA Lady Pants − alushousuja muistuttava suoja naisille

SCA Hygiene Products

Uudistunut TENA Lady Pants − alushousuja muistuttava suoja naisille

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2016 klo 14:54
Julkaisija: SCA Hygiene Products

TENA uudistaa naisten TENA Lady Pants -suojat, jotka tuovat lisävarmuutta eri tilanteisiin. Suojat ovat käytössä huomaamattomat ja entistä pehmeämmät ja istuvammat. Alushousujen mallinen suoja on kuin käyttäisi tavallisia alushousuja.  

Uudet TENA Lady Pants -suojat on suunniteltu erityisesti naisille, jotka haluavat lisävarmuutta ja samalla arvostavat suojan naisellista ulkonäköä sekä huomaamattomuutta. Keskivaikeaan tai vaikeaan inkontinenssiin tarkoitettu suoja sopii erityistilanteisiin, kuten juhliin, teatteriin, matkoille ja liikuntaharrastuksiin.

Alushousujen mallisissa TENA Lady Pants -suojissa on hengittävä puuvillanomainen materiaali ja kaunis naisellinen kuviointi. Uudet pehmeämmät ja huomaamattomammat reunavuotosuojat tuovat varmuutta ja vapautta kaikkiin tilanteisiin. Suojissa on myös pukemista helpottava merkki takana ja Fresh Odour ControlTM -ominaisuus ehkäisee epämiellyttäviä hajuja. Näin olo tuntuu varmalta ja miellyttävältä.

TENA Lady Pants -suojia on saatavana kahta eri imukykyä: Discreet Plus ja Discreet, jossa on ohuempi imuydin. Molemmista löytyy koot M (36–44) ja L (44–54). M-koon pusseissa on 12 kpl ja L-koon pusseissa on 10 kpl suojia. Uudet suojat on saatavilla apteekeissa ja TENA Kaupassa huhti-toukokuusta lähtien (www.tenakauppa.fi). Suojia voi ostaa TENA Kaupasta sekä pusseittain että laatikoittain. TENA Lady Pants Discreet -pussin hinta on TENA Kaupassa alkaen 15,10 € ja TENA Lady Pants Discreet Plus -pussin alkaen 17,10 €.

Lisätietoa osoitteessa www.tena.fi

Lisätiedot ja kuvapyynnöt:

Annika Stendahl-Viitala
Brand Manager
puh. 09-506 88 333
annika.stendahl-viitala@sca.com

Osoitelähde: Terveystoimittajat ry

Liitetiedostot

SCA on maailmanlaajuisesti johtava hygieniatuotteita valmistava metsäyhtiö. Yhtiö kehittää ja valmistaa kestävällä tavalla henkilökohtaisia hygieniatuotteita, pehmopapereita ja metsäteollisuuden tuotteita. Yhtiö myy tuotteita noin 100 maassa vahvojen tuotemerkkien alla. Yhtiön tuotemerkkejä ovat maailman johtavat TENA ja Tork sekä alueelliset, kuten Libresse, Libero ja Lotus. Euroopan suurimpana yksityisenä metsänomistajana SCA on sitoutunut kestävän kehityksen mukaiseen metsänhoitoon. Konsernilla on noin 44 000 työntekijää. Liikevaihto oli vuonna 2014 104 miljardia ruotsin kruunua eli 11,4 miljardia euroa. SCA on perustettu vuonna 1929 ja sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Yhtiö on listattu NASDAQ OMX Tukholmassa. Lisätietoja osoitteesta www.sca.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs