Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Ulkosuomalaiset Aurinkorannikolla - tutkimusta ja käytäntöä Päihdetiedotusseminaarissa 4. - 7.6.

A-klinikkasäätiö

Ulkosuomalaiset Aurinkorannikolla - tutkimusta ja käytäntöä Päihdetiedotusseminaarissa 4. - 7.6.

Tiedote.
Julkaistu: 21.04.2015 klo 08:15
Julkaisija: A-klinikkasäätiö

Päihdetiedotusseminaariin Espanjan Aurinkorannikolle on kymmenkunta paikkaa vapaana.

Seminaarissa tarkastellaan ulkosuomalaisten terveysoloja ja jaetaan Päihdetiedotuspalkinto 2015 päihdeviestinnässä ansioituneelle taholle. Ohjelmaan kuuluu tutustumiskäyntejä päihdehoitopaikkoihin ja Aurinkorannikon mediakentälle.

Ilmoittaudu ajoissa! Tiedotusvälineiden edustajat ovat etusijalla, mikäli seminaari täyttyy määräaikaan 8.5. mennessä. Tutustu puhujiin, ohjelmaan ja hae mukaan osoitteessa www.paihdetiedotusseminaari.fi

Espanjan etelärannikolla asuu ympäri vuoden arviolta 10 000–20 000 suomalaista. Lisääkö vieraassa kulttuurissa eläminen päihteiden käyttöä? Seminaarissa kuullaan ajankohtaista tutkimus- ja kokemustietoa sekä tutustutaan paikallisiin asukkaisiin.

Pureudumme opioidiriippuvaisten korvaushoitoon ja kuulemme kokemusasiantuntijoita. Miten huumeidenkäyttäjät toimivat korvaushoidon tukena? Osis-hankkeen koulutetut vertaistoimijat jalkautuvat kaduille ja hakevat kontaktin syvällä päihdemaailmassa eläviin ihmisiin.

Tapaamme muun muassa dokumentaristi Javier Corson, joka on kuvannut ja haastatellut suomalaisia vuosien ajan. Miten suomalainen alkoholinkäyttö näyttäytyy espanjalaiselle?

Seminaarissa kuullaan verkkohoidon tuoreet kokemukset ja hahmotetaan sosiaalisessa mediassa tehtävän sosiaalityön mahdollisuuksia. Olisiko siitä apua Aurinkorannikon suomalaisille?

Järjestyksessä 31. Päihdetiedotusseminaarin järjestelyistä vastaa A-klinikkasäätiö.​

Lisätietoja: yhteyskoordinaattori Kirsi Utoslahti, p. 045 657 9019, kirsi.utoslahti (at) a-klinikka.fi
Twitterissä #ptsemma
www.paihdetiedotusseminaari.fi

A-klinikkasäätiön hoito- ja kuntoutuspalvelut, ehkäisevä päihdetyö ja asiantuntijapalvelut vähentävät päihdehaittoja ja muita psykososiaalisia ongelmia. Samalla A-klinikkasäätiö parantaa päihdeongelmaisten ja heidän läheistensä asemaa.
 
www.a-klinikka.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs