Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Työkykyjohtamisen asiantuntijayritys Hoffmanco International Oy osaksi Terveystaloa

Terveystalo

Työkykyjohtamisen asiantuntijayritys Hoffmanco International Oy osaksi Terveystaloa

Tiedote.
Julkaistu: 01.08.2013 klo 12:13
Julkaisija: Terveystalo

Terveystalo on ostanut työkykyjohtamisen asiantuntijaorganisaation Hoffmanco International Oy:n, jonka koko henkilöstö siirtyy Terveystaloon ns. vanhoina työntekijöinä. Yrityskauppa tuo Terveystalolle työkykyjohtamisen konsultointi- ja järjestelmäosaamista ja vahvistaa täten Terveystalon asemaa Suomen johtavana työterveyspalveluiden tuottajana sekä sähköisten terveyspalveluiden edelläkävijänä.

Vuonna 2004 perustettu Hoffmanco on keskittynyt yritysten sisäisten ja ulkoisten työkykyjohtamisen prosessien, työterveyshuollon sekä hyvinvointiohjelmien vaikuttavuuden todentamiseen, seuraamiseen ja kehittämiseen. Hoffmancon liikevaihto on noin 1 miljoona euroa, ja yhtiössä työskentelee yli 10 lääketieteen, sosiaalivakuuttamisen ja toiminnanohjauksen ammattilaisia.

- Työelämän ja yhteiskunnan muuttuessa myös työterveyden on kehityttävä jatkuvasti. Huolehtimalla työntekijän ja työyhteisön hyvinvoinnista voidaan vaikuttaa merkittävästi työn tuottavuuteen. Yrityskaupalla varmistamme, että Terveystalon ammattilaisilla on käytössään markkinoiden parhaat työkalut, ja niiden kehitystyö on riittävästi resursoitu.  Terveystalon tavoitteena on myös jatkuvasti seurata ja mitata niin terveydenhuollon lääketieteellistä kuin taloudellistakin vaikuttavuutta. Siksi Hoffmancon tuotteet, kuten Sirius ohjausjärjestelmä, ovat erinomainen lisä Terveystalon työtulevaisuus-palveluvalikoimaan. Suomalaisilla yrityksillä on kasvava tarve tunnistaa, seurata ja hallita työkyvyttömyysriskejä sekä niistä aiheutuvia kustannuksia ja meillä on halu vastata tähän tarpeeseen. Työterveyspalvelut ovat tänä päivänä paljon muutakin kuin sairaanhoidollisia palveluita. Sirius esimerkiksi yhdistää aidosti työterveyshuollon ja asiakasyritysten prosessit ja antaa kustannustehokkaan ratkaisun näiden prosessien hallintaan, kommentoi yrityskauppaa Terveysta¬lon liiketoimintajohtaja Pasi Papunen.

- Kaupan myötä yhtiöstä tulee osa Suomen suurinta ja monipuolisinta terveyspalveluyritystä, jolla on erinomaiset mahdollisuudet ja kyky investoida työkykyjohtamiseen sekä sähköisten työkalujen kehittämiseen. Terveystalo on myös meille tuttu kumppani ja siksi luonteva uusi omistaja liiketoiminnallemme, toteaa toimitusjohtaja Lasse Parvinen Hoffmancosta.

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Vuonna 2012 Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen yli 27 miljoonaa euroa. Terveystalon verojalanjälki vuodelta 2012 on julkaistu internetsivuillamme.  www.terveystalo.com

Vuonna 2004 perustettu Hoffmanco International Oy on keskittynyt yritysten sisäisten ja ulkoisten työkykyjohtamisen prosessien, työterveyshuollon sekä hyvinvointiohjelmien vaikuttavuuden todentamiseen, seuraamiseen ja kehittämiseen. Yhtiön liikevaihto vuonna 2012 oli noin 1 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee yli 10 lääketieteen, sosiaalivakuuttamisen ja toiminnanohjauksen ammattilaisia. www.hoffmanco.fi

Lisätietoja:
Terveystalo, Pasi Papunen, liiketoimintajohtaja, työterveys, GSM 040 501 3128
Hoffmanco International, Lasse Parvinen, toimitusjohtaja, GSM 040 525 5481

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs