Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Tykkää Lahden kaupungin Nettineuvolasta

Lahden kaupunki

Tykkää Lahden kaupungin Nettineuvolasta

Tiedote.
Julkaistu: 01.04.2015 klo 09:14
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin Nettineuvola on julkaissut omat Facebook-sivut. Nettineuvolan sivut löydät Facebookista nimellä Lahden kaupungin Nettineuvola

Nettineuvolan Facebook-sivusto on kaikille avoin. Sivuston kautta neuvola-asiakkaat löytävät tietoa lapsen kasvusta, kehityksestä ja terveydestä sekä neuvoloiden ajankohtaisista asioista. Lisäksi neuvola-asiakkaat voivat sivustolla käydä keskustelua yleisistä perheen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Nettiterkka vastaa asiakkaiden yleisiin kysymyksiin.

Nettineuvolan Facebook-sivut ovat jatkokehitystä viime syksynä julkaistuille Nettineuvolan sivuille. – Neuvola-asiakkailta on tullut toiveita Facebook-sivuista ja nyt ne saatiin toteutettua, iloitsee osastonhoitaja Taina Ylä-Soininmäki. Edelleen kaikki kehitysideat ja palautteet ovat tervetulleita, ja niitä pyritään toteuttamaan tarpeen mukaan.

Facebook-sivustoa ylläpitää neuvolan terveydenhoitajat ja he ovat sivustolla läsnä vain arkipäivisin. Sivuston kautta he eivät voi antaa yksilöllistä terveysneuvontaa, hoito-ohjeita tai aikaa vastaanotolle. Näissä asioissa tulee ottaa suoraan yhteyttä oman neuvolan terveydenhoitajaan.

Lisätietoja:
Osastonhoitaja Taina Ylä-Soininmäki
p. 050 387 8748
taina.yla-soininmaki@lahti.fi

Lisätietoa Nettineuvolasta löydät osoitteesta www.lahti.fi./nettineuvola

Lahden kaupungin Nettineuvola Facebookissa

 

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen. Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs