Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Turvatiimi turvallisuuspalvelujen tuottajaksi Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin sairaaloihin ja potilashoitoon

Turvatiimi

Turvatiimi turvallisuuspalvelujen tuottajaksi Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin sairaaloihin ja potilashoitoon

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2015 klo 09:00
Julkaisija: Turvatiimi

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri (VSSHP) ja Turvatiimi ovat aloittaneet neljävuotisen yhteistyön, jonka tavoitteena on osaltaan varmistaa, että jokaisella sairaalan työntekijällä on turvallinen työympäristö ja jokainen potilas saa tarvitsemansa palvelut turvallisissa ja häiriöttömissä olosuhteissa. Turvatiimi vastaa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueen vartiointi- ja turvallisuuspalvelujen tuottamisesta sairaalakiinteistöjen alueilla Turussa ja Salossa. Palveluihin kuuluvat muun muassa paikallis- ja piirivartiointi sekä hälytysvalvonta ja -käynnit.

Yhteistyön myötä järjestyksenvalvojien määrä sairaanhoitopiirissä moninkertaistui aiempaan verrattuna. Järjestyksenvalvonnan lisäämisellä pyritään mm. nopeuttamaan sairaaloiden yksiköiden avun saantia akuuteissa tilanteissa sekä ennaltaehkäisemään vaara- ja onnettomuustilanteita niin aktiivisin toimenpitein kuin myös turvallisuustoiminnan näkyvyyttä lisäämällä.

”Merkittävänä uutena asiakkaana VSSHP vahvistaa entisestään meidän osaamista sairaaloiden ja sairaanhoitopiirien vaativissa toimeksiannoissa”, sanoo Turvatiimin toimitusjohtaja Juha Murtopuro. Turvatiimi tuottaa turvallisuuspalveluja alkaneen VSSHP:n yhteistyön lisäksi Seinäjoen, Jyväskylän, Kouvolan sairaanhoitopiireille ja HUS:n Lohjan ja Hyvinkään yksiköille. ”Sairaanhoitopiirien haltuunotoissa korostamme erityisesti koulutusten tärkeyttä ja tuemme sairaalatoimintaa ylläpitävillä koulutuksilla, kuten esimerkiksi voimankäytön erityislisäkoulutuksilla ja pelastustoiminnan harjoituksilla yhteistyössä sairaanhoitopiirin kanssa”, jatkaa Murtopuro.

”Sairaalaturvallisuuden tavoitteena on mahdollistaa sekä varmistaa terveydenhuollon perustehtävän, potilaan hoidon, toteutuminen turvallisessa ympäristössä. Turvallisuus, ja vartiointipalvelut sen yhtenä tärkeänä toteuttajana, on osa hyvää hoitotyötä eli ydintoimintaamme. Sairaala on monessa suhteessa erittäin haastava toimintaympäristö käytännön turvallisuustyötä tekeville tahoille. Onneksemme Turvatiimin kokemus sairaalahoitopiirien turvallisuuspalvelujen tuottajana on näkynyt ja yhteistyö on lähtenyt mallikkaasti käyntiin. Turvatiimi on yhteistyössä kanssamme kehittänyt turvallisuuspalvelunsa meille sopiviksi ja sillä on aito halu kehittää sairaanhoitopiirin turvallisuustoimintaa edelleen”, sanoo VSSHP:n turvallisuuspäällikkö Jussi Rapeli.

 

Lisätietoja

Juha Murtopuro, toimitusjohtaja, Turvatiimi Oy, juha.murtopuro@turvatiimi.fi, puh. 0207 363 201

Jussi Rapeli, turvallisuuspäällikkö, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, jussi.rapeli@tyks.fi, puh. 050 409 2130

Turvatiimi Oy

Turvatiimi-konserni on suomalainen valtakunnallinen turvallisuuspalveluiden ja turvatekniikan yritys. Toimintamme periaatteita ovat asiakaspalvelu, joustavuus, tuloksellisuus ja innovatiivisuus. Vuonna 2014 Turvatiimin liikevaihto oli 36,4 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 900 henkilöä.www.turvatiimi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs