Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Tuoreinta niveltietoutta 15-vuotiaan Suomen Nivelyhdistyksen Nivelristeilyltä

Suomen Nivelyhdistys ry

Tuoreinta niveltietoutta 15-vuotiaan Suomen Nivelyhdistyksen Nivelristeilyltä

Tiedote.
Julkaistu: 05.03.2015 klo 10:51
Julkaisija: Suomen Nivelyhdistys ry

15 vuotta täyttänyt Suomen Nivelyhdistys ry kokoaa nivelistään huolehtivaa kansaa rentouttavalle, virkistävälle ja tärkeää asiantuntijatietoa tarjoavalle Nivelristeilylle Tukholmaan 18.–20.4.2015.

Uusittu MS Silja Symphony tarjoaa puitteet sekä rentoutumiseen että tärkeää niveltietoa tarjoavan risteilyohjelman seuraamiseen. Nivelristeilyllä yhdistyvät leppoisa merimatkailu hyvässä seurassa, huippuasiantuntijoiden tarjoama ajankohtaisin niveltietous, maittavat ateriat ja laivan tarjoama, viihdyttävä ohjelma.

Risteilyn luentotarjonnasta vastaavat farmakologian professori Eeva Moilanen; dosentti, johtava ylilääkäri Teemu Moilanen; dosentti, fysiatrian erikoislääkäri Jari Arokoski; ortopedi, emeritusylilääkäri, Suomen Nivelyhdistyksen puheenjohtaja Esko Kaartinen; fysioterapeutti Anne-Mari Henriksson ja fysioterapeutti Pauliina Soini. Liikuntatuokioita ja tanssia Nivelristeilyväelle järjestävät Ta’ahine-ryhmän jäsenet Anne Marjoniemi ja Marja Soini. Lisäksi Nivelristeilylle osallistujat voivat nauttia laivan iltaohjelmista, mm. Saturday Night Fever -musikaalista.

Suomen Nivelyhdistyksen kevätkokoukseen (yhdistyksen jäsenille) ja ohjelmaan voi osallistua maksutta klo 12–15.30 ennen laivan irtoamista satamasta, vaikka ei lähtisikään mukaan risteilylle. Kevätkokouksen lisäksi  risteilyä edeltävässä ohjelmassa on ortopedi Esko Kaartisen luento Nivelrikon syyt ja seuraukset.

Paikkoja risteilylle on vielä vapaana, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Oman risteilypaikan ja/tai paikan risteilyä edeltävään tilaisuuteen voi varmistaa soittamalla numeroon 044 297 1205 viimeistään 15.3.2015. Soittaa voi kaikkina viikonpäivinä klo 8-21.

Tarkemmat tiedot risteilystä löytyvät täältä:
http://nivel.fi/toiminta/avoimet-yleisoeluennot.html

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja Jyrki Laakso
p. 044 5544 555
jyrki.laakso@nivel.fi
www.nivel.fi

Liitetiedostot

Suomen Nivelyhdistys ry on vuonna 2000 perustettu valtakunnallinen yhdistys, jonka tehtävänä on helpottaa nivelrikkoisten ihmisten arjessa selviytymistä sairautensa kanssa. Yhdistyksen toimintamuotoja ovat tiedotus, edunvalvonta ja vertaistuki. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yli 10 000, ja jäsenmäärä kasvaa voimakkaasti vuosittain.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs