Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » TPS Juniorijääkiekko ry:n ja Terveystalon yhteistyölle jatkoa

Terveystalo

TPS Juniorijääkiekko ry:n ja Terveystalon yhteistyölle jatkoa

Tiedote.
Julkaistu: 14.05.2013 klo 13:00
Julkaisija: Terveystalo

TPS:n juniorijääkiekkoilijat ja Terveystalo ovat tehneet pitkän sopimuksen koskien markkinointiyhteistyötä ja seuran terveydenhuoltoa sekä urheilutapaturmien hoitoa. Sopimus kattaa kaudet 2013−2016. Terveystalo ja TPS Juniorijääkiekko ry jatkavat sen myötä jo vuonna 2011 alkanutta yhteistyötä.

TPS on yksi Suomen perinteisimmistä ja suurimmista urheiluseuroista. Vuonna 1922 perustetun menestyksekkään seuran toimintaan jääkiekko liitettiin jo 1930-luvulla. Seura on ansioitunut pelikenttien lisäksi myös juniorikasvatuksen parissa.

- Meillä on aiemman sopimuksen myötä kahden vuoden mittainen kokemus kumppanuudesta Terveystalon kanssa. Yhteistyö on sujunut hienosti ja siksi päätimmekin jatkaa tutuksi tulleen toimijan kanssa, TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtaja Mikko Eloranta kertoo.

Tuore sopimus on jatkoa jo kaksi vuotta käynnissä olleeseen yhteistyöhön junioreiden kanssa. TPS:n junioreiden ja heidän lähiomaistensa käytössä ovat Turun seudulla toiminnasta vastaavien Terveystalon toimipaikkojen Aninkaisten ja Pulssin palvelut. Pelimatkoilla hoito järjestyy paikallisissa Terveystalon yksiköissä.

- Olemme iloisia voidessamme jatkaa rakentavaa yhteistyötä TPS Juniorijääkiekon kanssa. Peleissä sattuvien tapaturmien hoidon lisäksi olemme vahvasti läsnä terveydenhuollon myötä harjoitteluissakin. Paikalliset urheilukoordinaattorit ovat erityisen merkittävässä roolissa vastaamassa pelaajien ja vanhempien terveyteen liittyviin kysymyksiin, kommentoi verkostojohtaja Samuli Salanterä Terveystalosta.

Uusittu kumppanuus TPS Juniorijääkiekko ry:n kanssa on luonnollinen osa laajempaa yhteistyötä TPS:n kanssa. Terveystalo tukee myös seuran A-nuoria ja edustusjoukkuetta.

Terveystalo tarjoaa seuralle ennaltaehkäisevää palvelua muun muassa urheilijan terveystarkastuksen ja luentojen muodossa. Pelin tuoksinassa voi myös sattua ja tapahtua, kun kyseessä on jääkiekon kaltainen vauhdikas laji. Tapaturmatilanteissa Terveystalo mahdollistaa pikaisen vammojen hoidon ja kuntoutuksen seuralle räätälöidyn hoitopolun sekä kattavan asiantuntijaverkostonsa avulla.

Lisätietoja:
TPS Juniorijääkiekko ry; toiminnanjohtaja, Mikko Eloranta, puh. 040 843 3003, mikko.eloranta@tps.fi

Terveystalo, asiakkuuspäällikkö, Sport-yhteistyö Mika Kivinen,
puh. 0400 462 199, mika.kivinen@terveystalo.com

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Vuonna 2012 Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen yli 27 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs