Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Tiedote: Ulkonäköseikat haittaavat näköämme

Pilgrim Oy

Tiedote: Ulkonäköseikat haittaavat näköämme

Tiedote.
Julkaistu: 04.11.2013 klo 09:34
Julkaisija: Pilgrim Oy

Estävätkö ulkonäköseikat sinua näkemään selvästi? Et ole yksin, sillä useimmat meistä tarvitsevat näönkorjausta, mutta tiedon puute ja omaan ulkonäköön liittyvät toiveet viivästyttävät monesti oikean ratkaisun löytymistä.


Käytän silmälaseja ainoastaan kotona…ne saavat minut näyttämään vanhalta…en pidä pienen präntin lueskelusta ja joudunkin ottamaan silmälasit mukaan ruokakauppaan…silmälasit eivät vain sovi tyyliini.

Meillä naisilla voi olla useita syitä siihen, miksi silmälasit jäävät niin usein säilytyskoteloonsa. Saatamme mieluummin pitää kiinni huonosta näöstä kuin käyttää hankkimiamme silmälaseja. Se voi johtua siitä, että pidämme silmälaseja ainoana ratkaisuna sekä lähi- että kaukonäön korjaamiseen. On kuitenkin olemassa vaihtoehto, joka parantaa sekä lähi- että kaukonäköä ilman, että ulkonäkön suhteen täytyy tehdä kompromisseja.


Monitehopiilolinssit

Vielä muutama vuosi sitten moniteholinssit löytyivät vain silmälaseissa. Vuosien tuotekehityksen tuloksena nyt on kuitenkin jo saatavilla myös monitehoisia piilolinssejä. Viikon tai kahden mittaisen totuttelujakson jälkeen monitehopiilolinssien käyttäjä näkee erittäin tarkasti. Monitehopiilolinssien johdosta silmälasit voidaan jättää kokonaan pois olitpa lukemassa sanomalehteä tai pientä tekstiä purkin kyljestä tai tähyilemässä kauas horisonttiin. Lisäksi voit valita aurinkolasit ilman, että joudut miettimään vahvuuksia. Näin sekä näkö että ulkonäkö tulevat huomioiduiksi niin jokapäiväisessä arjessa kuin lomallakin.

Tutkimusyhtiö Market Proben toteuttaman tutkimuksen mukaan 59% kaikista yli 25-vuotiaista naisista tarvitsee näönkorjausta nähdäkseen tarkasti sekä kauas että lähelle. Yli 45-vuotiaiden naisten ryhmässä luku nousee jo 89 prosenttiin. Huomattavasti pienempi joukko naisia haluaa käyttää silmälaseja. Media Vestin Alcon-yhtiöille toteuttaman tutkimuksen mukaan 67% suomalaisista vastaa silmälasien valinnassa olevan ratkaisevaa niiden sopiminen muuhun ulkoiseen tyyliin - ja vain pieni joukko on sitä mieltä, että silmälasit pukevat heitä. Vain 10% suomalaisista käyttää piilolinssejä, mutta 37% vaihtaisi silmälasit piilolinsseihin, jos niitä olisi saatavana monitehoisina.

Onneksi niitä on ja lähioptikkosi osaa auttaa sinua alkuun oikean ratkaisun löytämisessä.

-- - - - 

Lisätietoja:

Henrik Bo Larsen, Head of Professional Affairs Nordics, Alcon, puh:  + 45 2113 2007

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs