Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Terveystalon Oma Terveys -palvelu ensimmäisiä sovelluksia Taltioni-terveystilissä

Terveystalo

Terveystalon Oma Terveys -palvelu ensimmäisiä sovelluksia Taltioni-terveystilissä

Tiedote.
Julkaistu: 14.01.2013 klo 15:30
Julkaisija: Terveystalo

Terveystalo on ollut mukana kehittämässä juuri avattua kansalaisten, terveydenhuollon toimijoiden ja hyvinvointipalvelujen tuottajien yhteisiä terveys- ja hyvinvointitietoja kokoavaa palvelualustaa. Terveystalon Oma Terveys -palvelu on nyt liitettävissä Taltioni-palveluun.

Suomalaisten terveys- ja hyvinvointitiedot ovat hajallaan, ja kansalaisilla on tietoja esimerkiksi paperikopioina ja erilaisissa kunto-ohjelmissa. Tämän lisäksi tietoja on yksilöiden saavuttamattomissa eri terveydenhuollon organisaatioissa. Taltioni on tietokanta ja palvelualusta, johon jokaisella suomalaisella on mahdollisuus tallentaa, kerätä, tuottaa ja jakaa omaan terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää tietoa. Tiedon kokoaminen yhteen paikkaan on suomalaisten etu, sillä kokonaiskuva omasta hyvinvoinnista avautuu vain seuraamalla kattavasti koko terveyshistoriaa.

Terveystalo on Suomessa edelläkävijä terveydenhuollon sähköisten palvelujen kehittämisessä.
Terveystalo on mukana Taltioni-osuuskunnassa, jonka tavoitteena on kehittää avointa ja tasapuolista terveydenhuollon ekosysteemiä. Vuonna 2011 Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 118 miljoonaa euroa.

Terveystalon Oma Terveys -palvelun voi liittää kansalaisen henkilökohtaiseen terveystiliin Taltioniin.

− Meille on tärkeää olla mukana uusien palveluinnovaatioiden kehittämisessä ja olemme jo vuosia olleet markkinajohtaja sähköisissä terveyspalveluissa. Sähköiset palvelut tuovat palvelut käyttäjän lähelle ja ne mahdollistavat henkilökohtaisen valinnan. Mielestämme valinnan vapaus onkin tärkeä osa terveyspalveluja, sanoo Terveystalon tietohallintojohtaja Tuomas Otala.

− Näemme, että Oma Terveys-palvelun liittäminen Taltioniin mahdollistaa myös entistä laajemman palvelukokonaisuuden asiakkaillemme.

Oma Terveys on verkkopalvelu, jonka kautta Terveystalon asiakkaat voivat tarkastella itseään koskevaa terveystietoa. Maksuton palvelu mahdollistaa omien terveystietojen, kuten reseptien, laboratoriotutkimusten tuloksien ja vastaanottoaikojen tarkastelun internetin välityksellä. Oma Terveys -palvelussa näkyvät muun muassa menneet ja tulevat vastaanottokäynnit, diagnoosit, laboratoriotulokset ja kuvantamislausunnot, allergiat, rokotukset sekä terveydentilan seurantatietoja, kuten esimerkiksi verenpaine ja -sokeri. Tulosten lisäksi palvelusta saa raja-arvot ja jatkohoito-suosituksia koskien laboratoriotutkimuksia.


Lisätietoja:
Terveystalo, Tuomas Otala, tietohallintojohtaja, GSM 040 567 3774, tuomas.otala@terveystalo.com

Terveystalon Oma Terveys -palvelun saa käyttöön rekisteröitymällä sen käyttäjäksi osoitteessa: https://omaterveys.terveystalo.com/OmaTerveys/Kirjautuminen/

Lisätietoja Taltionista: www.taltioni.fi

 

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 7 000 terveydenhuollon ammattilaista. Vuonna 2011 Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 118 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs