Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Terveystalon LastenKlinikka aloittaa Oulussa

Terveystalo

Terveystalon LastenKlinikka aloittaa Oulussa

Tiedote.
Julkaistu: 27.09.2012 klo 13:09
Julkaisija: Terveystalo

Terveystalo Oulun LastenKlinikka avaa ovensa 1.10. hyvinvointikorttelissa osoitteessa Albertinkatu 16. Terveystalon LastenKlinikka on kattava palvelukokonaisuus, jolla on vahva pohja Terveystalo Oulun lastenlääkäreiden perinteikkäässä osaamisessa. 

− Meillä on 15 lastenlääkäriä, joista osalla on jopa yli 20 vuoden kokemus. Myös osa asiakkaistamme on tuttuja pitkältä ajalta, sillä jotkut haluavat käydä samalla lääkärillä aina aikuisuuden kynnykselle saakka, kertoo lastenlääkäri Raija Valtonen.

Terveystalon LastenKlinikalla lapsi saakin omalääkärin, joka tuntee myös perheen. 

− Hyvä lastenlääkäri osaa ammattitaidon lisäksi lähestyä lapsia ja kuuntelee vanhempia. Monesti tutkimuksissa voidaan edetä lapsen ehdoilla, jolloin pienelle potilaalle annetaan aikaa sopeutua uuteen tilanteeseen. Lapsella pitää olla lääkärissä käydessään turvallinen tunne, sanoo Raija Valtonen yli 20 vuoden ammattikokemuksella.

Terveystalon LastenKlinikan etuna on, että lapsipotilaiden käytettävissä ovat kattavat erikoislääkäripalvelut ja tarvittavat diagnostiset tutkimukset, joiden avulla erilaisten vaivojen ja sairauksien hoito sujuu vaivattomasti. Lisäksi myös sairaanhoitajan hoito- ja ohjauspalvelut ovat saatavilla.

Terveystalon LastenKlinikan tavoitteena on tukea hyvää terveyttä, jolle ihmisen hyvinvointi perustuu lapsesta aikuiseksi saakka. Muun muassa infektiokierre, toistuvat korvatulehdukset, kastelu, vatsakivut, päänsärky, kasvuun liittyvät ongelmat, ontuminen ja raajakivut edellyttävät tutkimista. Terveystalon LastenKlinikalla tehdään myös terveystarkastuksia ja annetaan tarvittavia rokotuksia. 

Saman katon alta löytyvät myös muiden erikoislääkäreiden palvelut, kuten mm. korva-, nenä ja kurkkutautien erikoislääkärit, ihotautilääkärit ja ortopedit. 

Terveystalon LastenKlinikka palvelee Oulussa myös viikonloppuisin. Päivystys toimii ajanvarauksella lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10-19. Lisäksi yleislääkärit päivystävät joka päivä kello 21 saakka. 

Terveystalo Oulun LastenKlinikka järjestää avoimet ovet lauantaina 13.10. kello 12−15. Ilmapallojen ja mehutarjoilun ohessa tarjolla on keskustelua lastentauteihin erikoistuneiden lääkäreiden kanssa ja lasten verenpaineen mittausta. 

Lisätietoja:
Sauli Ohukainen, kaupallinen johtaja, Terveystalo Pohjois-Suomi
puh. 010 345 3508, sauli.ohukainen@terveystalo.com

Terveystalo Pohjois-Suomessa 

Terveystalo toimii Pohjois-Suomessa 23 paikkakunnalla ja 14 toimipaikassa. Terveystalolla on Pohjois-Suomessa noin 1 100 terveydenhuollon ammattilaista. Valtakunnallisesti Terveystalo työllistää lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Vuonna 2011 Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 118 miljoonaa euroa. Terveystalo Oulu on yksi Suomen suurimmista yksityissairaaloista www.terveystalo.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs