Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Terveystalon ja Oulun yliopiston yhteistyö jatkuu

Terveystalo

Terveystalon ja Oulun yliopiston yhteistyö jatkuu

Tiedote.
Julkaistu: 04.07.2013 klo 11:28
Julkaisija: Terveystalo

Oulun yliopisto ja Terveystalo ovat allekirjoittaneet sopimuksen Oulun yliopiston Oulun, Kajaanin, Kokkolan, Kuusamon, Raahen ja Sodankylän toimipaikkojen työterveyspalvelujen järjestämisestä. Yhteistyö jatkuu 1.7.2013 alkaen kuuden vuoden sopimuksella. 

Oulun Yliopisto valitsi Terveystalon työterveyspalvelujen tuottajaksi Valtion yhteishankintayksikkö Hansel Oy:n kilpailutuksen pohjalta tehdyssä jatkokilpailutuksessa.

− Olemme tehneet Terveystalon kanssa jo pitkään yhteistyötä ja meillä on hyvät yhteisesti määritellyt toimintatavat. Meille on tärkeää yliopiston toimintaa vastaava, kustannustehokas palvelukokonaisuus sekä työterveyshuollon organisaation ja henkilöstön ammattitaito. Työterveyshuollon on myös tärkeää tuntea yliopiston toimintatavat, niiden muutokset ja tarpeet sekä vastata joustavasti organisaation odotuksiin, kertoo henkilöstöjohtaja Liisa Rossi Oulun Yliopistosta.

Terveystalon monipuoliset työtulevaisuuspalvelut henkilöstön tukena

Terveystalolla on pitkä kokemus yliopistojen ja valtionhallinnon organisaatioiden työterveyshuollon järjestämisestä. Terveystalo tarjoaa myös jatkossa Oulun Yliopistolle ja sen noin 3 000 henkilölle monipuolisia työterveyspalveluja.

− Olemme iloisia siitä, että pitkään jatkunut hyvä yhteistyö Oulun Yliopiston kanssa jatkuu edelleen. Tämän vuoden aikana olemme asiakkaidemme kanssa yhteistyössä kehittäneet ja julkaisseet aiempaa laaja-alaisemmat Työtulevaisuuspalvelut. Näemme, että Oulun yliopisto on Terveystalolle tärkeä Työtulevaisuuspalvelujen kehittämisen yhteistyökumppani koulutus- ja opetussektorilta jatkossakin, toteaa Terveystalon Pohjois-Suomen liiketoimintajohtaja Matti Paasovaara.

Lisätietoja:
Terveystalo, Pohjois-Suomen liiketoimintajohtaja Matti Paasovaara, puh.050 312 8101, matti.paasovaara@terveystalo.com

 

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Vuonna 2012 Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen yli 27 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs