Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Terveystalo varmistaa liiganousija Vaasan Sportin iskukyvyn

Terveystalo

Terveystalo varmistaa liiganousija Vaasan Sportin iskukyvyn

Tiedote.
Julkaistu: 02.10.2014 klo 09:33
Julkaisija: Terveystalo

Mestiksestä jääkiekon Liigaan noussut Hockey-Team Vaasan Sport  ja Terveystalo ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen yhteistyöstä. Terveystalo vastaa jatkossakin Vaasan Sportin miesten edustusjoukkueen sekä nuorten SM-liigassa pelaavien A-junioreiden terveyden ja äkillisten vammojen hoidosta ja ennaltaehkäisystä.

Terveystalo ja jääkiekkoseura Hockey-Team Vaasan Sport jatkavat hyvin toiminutta yhteistyötään urheilutapaturmien ja terveydenhuollon palveluissa sekä markkinointiyhteistyössä kausilla 2014–2015 ja 2015–2016. Yhteistyön tavoitteena on tarjota jatkossakin sekä edustusjoukkueen pelaajille että A-junioreille toimiva ja monipuolinen palvelukokonaisuus.

- Meillä on erinomainen kokemus Terveystalon luotettavuudesta ja ammattitaidosta. Saamme Terveystalosta kaikki terveyspalvelut nopeasti saman katon alta. Näin huolehdimme, että mahdollisimman moni pelaajamme on hyvässä kunnossa ja pystyy antamaan peleissä kaikkensa, sanoo Vaasan Sportin toiminnanjohtaja Jyrki Niemi.

Terveystalo Vaasa on tehnyt arvokasta yhteistyötä Vaasan Sportin kanssa jo vuodesta 1999. Siitä lähtien työterveyshuollon erikoislääkäri ja urheilulääkäri Petri Lehtonen on toiminut joukkueen lääkärinä.

- Kun nousimme pykälää korkeammalle sarjatasolle, halusimme taata pelaajillemme korkealaatuista urheiluterveyspalvelua tuttujen ihmisten ja luottolääkäreidemme kanssa, sanoo Niemi.

- Terveystalossa urheiluterveys on konseptoitu hyvin ja tapaturmien hoitoketju on viilattu saumattomaksi. Hoitoketjujen toimivuudella on suuri merkitys Vaasan Sportille ja tähän tarpeeseen pystymme Terveystalossa vastaamaan, Petri Lehtonen sanoo.

A-juniorit ja henkilöstö mukana sopimuksessa

Terveystalon ja Vaasan Sportin yhteistyö kattaa myös A-junioreiden sekä toimiston henkilökunnan terveyspalvelut.

- Terveystalo tarjoaa myös junioreille sopivia palveluita, kuten tietoa urheiluvammojen ennaltaehkäisystä ja ravinnosta. Kaiken kaikkiaan yhteistyö on todella hieno asia ja tuo suuren lisäarvon ja kilpailukyvyn junioritoimintaamme, kertoo Niemi.

Pääasiallisesti Vaasan Sportin pelaajien ja henkilökunnan terveydenhuollosta vastaa Terveystalo Vaasa. Siellä hoituvat niin kuvantamiset kuin laboratoriopalvelut. Vaasassa ei ole omaa leikkausyksikköä, vaan leikkausta vaativat toimenpiteet tehdään vamman mukaan Terveystalon muissa toimipaikoissa. Näiden lisäksi terveyspalveluita täydentävät joukkueen oma lääkäri Petri Lehtonen sekä urheiluterveyshoitaja. A-junioreiden ottelulääkärinä toimii Seppo Pohjanniemi.

- Jääkiekossa yleisimpiä vammoja ovat pää-, olkapää-, polvi- ja rannevammat, jotka vaativat nopeaa hoitoa ja kuntoutusta. Terveystalon tarkkaan viilattu hoitoketju takaa ripeän hoitoon pääsyn, Lehtonen lupaa.

Vaasan Sportin ja Terveystalon monipuolinen yhteistyö kattaa pelaajien terveydenhuollon lisäksi myös kiekko-organisaation työntekijöiden työterveyshuollon.

- Olemme ylpeitä, että saamme tukea Vaasan Sportin menestymistä Liigassa heti ensimmäisestä kaudesta alkaen huolehtimalla heidän terveyspalveluistaan ja kehittää heidän kanssaan yhdessä Sport-palveluitamme, Lehtonen toteaa.

Terveystalo Vaasa hoitaa myös Vaasan seudun urheiluakatemian ja tukee terveyspalveluilla alueella tehtävää juniorityötä.

Lisätietoja medialle:

Jyrki Niemi, toiminnanjohtaja, Hockey-Team Vaasan Sport Oy, p. 050 555 4055

Anne Marttila, yksikönjohtaja, Terveystalo Vaasa, p. 043 8243605, anne.marttila@terveystalo.com

Mika Kivinen, asiakkuuspäällikkö, Sport, Terveystalo, p. 0400 462 199, mika.kivinen@terveystalo.com 

Anni Romu, viestintäpäällikkö, Terveystalo, p. 050 571 1887, anni.romu@terveystalo.com

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Terveystalon verojalanjälki vuonna 2013 oli yhteensä 75,5 miljoonaa euroa ja samana vuonna Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 28 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs