Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Terveystalo uudistaa lääkärikeskuksensa Tikkurilassa Vantaalla

Terveystalo

Terveystalo uudistaa lääkärikeskuksensa Tikkurilassa Vantaalla

Tiedote.
Julkaistu: 28.11.2014 klo 08:30
Julkaisija: Terveystalo

Terveystalo vahvistaa toimintaansa Vantaalla. Terveystalo Tikkurila avaa ovensa huippupaikalla Vantaan solmukohdassa Tikkurilan asemalla 1.12.2014. Täyden palvelun lääkäriasemalta löytyy kaikki, mitä sujuvaan hoitoketjuun tarvitaan.

Terveystalo Tikkurila uudistuu ja avaa ovensa uusissa tiloissa Tikkurilan asemalla toimisto- ja liikekeskus Dixissä 1.12.2014.

- Uusissa tiloissa täyttyvät kaikki tavoitteemme: meille on helppo tulla ja pystymme tarjoamaan asiakkaille yhtenäisen ja sujuvan hoitoketjun. On asiakaskokemuksen ja hoidon lopputuloksen kannalta tärkeää, että asiakas saa tarvitsemansa hoidon helposti ja nopeasti, sanoo Terveystalo Tikkurilan yksikönjohtaja Heikki Tonteri.

Sijainti on Terveystalo Tikkurilan ehdoton valtti, vastaanotolle on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä ja omalla autolla. Toimisto- ja liikekeskus Dixi kohoaa alueen uutena maamerkkinä Tikkurilan rautatieaseman päällä, sieltä liikennöivät junat ja Vantaan lähiliikenteen bussilinjat. Lentokentälle johtavan Kehäradan valmistuttua kesällä 2015 Tikkurilan asema tulee olemaan Suomen toiseksi vilkkain rautatieasema. Terveystalo sijaitsee toimisto- ja liikekeskus Dixin toimistotornin 7. ja 8. kerroksessa, josta on hulppeat näkymät yli Tikkurilan.

- Haluamme olla lähellä asiakkaittemme arkea. Tikkurilan uudet tilat vahvistavat palvelutarjontaamme pääkaupunkiseudulla. Vahva toimipaikkaverkosto tarkoittaa meille kykyä palvella asiakkaita sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Tikkurilan uuden lääkärikeskuksen myötä laajennamme palvelutarjontaamme siellä, missä asiakkaamme liikkuvat, sanoo Terveystalon liiketoimintajohtaja Tuomas Kahri.

Vantaalla asiakkaita palvelevat myös Terveystalon lääkärikeskukset Myyrmäessä, Vantaanportissa ja Korsossa. Terveystalo Kamppi Helsingin keskustassa päivystää vuorokauden ympäri, joten vastaanotolle pääsee pääkaupunkiseudulla myös yöaikaan ja viikonloppuisin. Kampin lääkärikeskus-sairaalassa onnistuvat myös vaativammatkin leikkaukset.

Monipuoliset terveyspalvelut koko perheelle

Uusien tilojen myötä Terveystalo Tikkurila laajentuu täyden palvelun lääkäriasemaksi. Työterveyspalvelut ovat perinteisesti olleet Tikkurilan erityisvahvuus, mutta nyt niiden lisäksi tarjolla on laaja kirjo yleis- ja erikoislääkäripalveluja.

Monipuoliset laboratorio- ja röntgenpalvelut ovat keskeinen osa laadukasta hoitoketjua. Niiden ansiosta hoito voidaan aloittaa viipymättä, mikä parantaa hoitotuloksia.

- Terveystalo Tikkurila on koko perheen lääkäriasema ja vastaanotolle pääsee joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työterveyspalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaille monipuoliset yleis- ja erikoislääkäripalvelut. Hoitoa saa muun muassa ortopedisiin ja käsikirurgisiin vaivoihin. Uusia erikoisaloja ovat myös gynekologia, ihotaudit ja lastentaudit. Myös korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärille pääsee aiempaa sujuvammin, Heikki Tonteri kertoo.

Kulku Terveystalo Tikkurilaan on toistaiseksi vain toimistotornin pääovesta Ratatieltä. Kauppakeskus Dixi avaa ovensa tammikuun puolivälissä, jolloin Terveystaloon pääsee sujuvasti myös kauppakeskuksen kautta.

Terveystalo Tikkurila  
Ratatie 11, Vantaa (vanhat tilat: Vernissakatu 6, Vantaa)

Aukioloajat 
ma–to 7.30–20
pe 7.30–18
la 10–14
su 12–16

Ajanvaraus  Verkossa osoitteessa www.terveystalo.com ja puhelimitse numerossa 030 6000.

Ajan varaaminen onnistuu myös älypuhelimen mobiilisovelluksella. Lataa ilmainen sovellus iPhonelle, Androidille tai Windows Phoneen ja kokeile!  

Lisätietoja medialle:

Heikki Tonteri, yksikönjohtaja, Terveystalo Tikkurila, p. 040 7467546, heikki.tonteri@terveystalo.com

Anni Romu, viestintäpäällikkö, Terveystalo, p. 050 571 1887, anni.romu@terveystalo.com

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Terveystalon verojalanjälki vuonna 2013 oli yhteensä 75,5 miljoonaa euroa ja samana vuonna Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 28 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs